- 14,903
- 4,683
- 113
Reis ona ne şüphe dediğim gibi hiç vermiye bilirdinde onuda düşünmek gerek ona istinaden söyledim günün güzwl ve bol kazançlı gelçsin reisimDağıtım yapacam demedim de yine içimden geldi çok miktar değil ama boş geçmemek daha iyi
Reis ona ne şüphe dediğim gibi hiç vermiye bilirdinde onuda düşünmek gerek ona istinaden söyledim günün güzwl ve bol kazançlı gelçsin reisimDağıtım yapacam demedim de yine içimden geldi çok miktar değil ama boş geçmemek daha iyi
Gonderdm reisEyvallah iban atin hadi uyucam
Sende de olabiriz reisAkşama iftarı senle açıcaz ona göre harcama parayı 🤣🤣
Hakkım yendı@SlotMaN61 @berdus27 @nerde @Nihat5561 IBAN atin size kahvaltı parası atim sıkıntılar olmasa daha çok kişiye daha fazla atarım beni bilen biliyor en azından boş geçmeyelim
IBAN atReis ona ne şüphe dediğim gibi hiç vermiye bilirdinde onuda düşünmek gerek ona istinaden söyledim günün güzwl ve bol kazançlı gelçsin reisim
Gönderdim reisimAt IBAN sende
ulan meto 🤣Hakkım yendı
😂😂Hakkım yendı
Geldi Kral @canow1 eyvallahHakkım yendı
2 mesajı bosuna mı attıı konuda
Kesene bereketBaşta üçünüz vardınız ama @berdus27 dostumu da severim sonradan geldi ama
Berdus kankam yolunda boşver Bayram harçlığı olsun😂2 mesajı bosuna mı attıı konuda
RezaletBerdus kankam yolunda boşver Bayram harçlığı olsun😂
Eyw reis isimiz kirik tersoyuz bu aralar mslf oyleBerdus kankam yolunda boşver Bayram harçlığı olsun😂