Yapmadı 20 saniye oynamadilarSlaak ev faule yatsaydi geliyoru
Hiç destek olmadı hep boş döndü ataydi 2 ilk geliyoruDep helal sana
Ya 5 dk kala 83 dü 5 dk 6 sayı attı yaKahpe depin yüzünden olmadı
Dep 20 sn de atak ondaydi atmadı isde reisYapmadı 20 saniye oynamadilar
Önemli şekilde böyle gidince insanın zoruna gidiyorDostum IBAN at çok üzüldüm yemin ederim içeriye pas atmadı
Burunlarından gelsinÖnemli şekilde böyle gidince insanın zoruna gidiyor
Rezil dep 5 dk boş oynadiÖnemli şekilde böyle gidince insanın zoruna gidiyor
Aynen öyle izledim bende adamlar 10 tane üçlük denedi 5 dk varken 2 attı başka yok faul bile yapmadılarSadece üç sayıya oynadı içeri girmedi bike
Al alsaydın 200 uyu çıkardı emin olÖnemli şekilde böyle gidince insanın zoruna gidiyor
Sağlık olsun kralAynen öyle izledim bende adamlar 10 tane üçlük denedi 5 dk varken 2 attı başka yok faul bile yapmadılar
Sağlık olsun o beraberlik benim canımı sıktı bunu ezbere oynadım bilinçli bakmadım eve handi girerdim sabahatandir handi oynuyoz ezbere yaptım biliyodum gidicekRezil dep 5 dk boş oynadi
Sıkıntı yok ya 30 lira vardı holide onu çevirdim 285 yaptım ordan çıktık 30 lira zararim var 🤣Sağlık olsun reisim
Bişi olmaz cumartesi pazar evdeyimSenin önündeki sağolsun boşver bugün de aç yatarız
Olsun reisim insan üzülüyor böyle salak salak oyniyinca biz kaybedinceSıkıntı yok ya 30 lira vardı holide onu çevirdim 285 yaptım ordan çıktık 30 lira zararim var 🤣