- 10,923
- 6,136
- 113
İlk mesajı o attı ve 1 dk ayrılmadıŞunu söylim bikere @akgul383 seri başı kimse kusura bakmasın sen IBAN at kankam
İlk mesajı o attı ve 1 dk ayrılmadıŞunu söylim bikere @akgul383 seri başı kimse kusura bakmasın sen IBAN at kankam
Kesene bereket dost🥰Şunu söylim bikere @akgul383 seri başı kimse kusura bakmasın sen IBAN at kankam
tamam kanka hadi uzatmaSeni alakadar eden bir durum yok rol sahibine fikrimi söylemişim ki isterse şimdi üye olayım fark eden bişey yok
Sakin ol dostum hep yapıyoruz bidakineeSeni alakadar eden bir durum yok rol sahibine fikrimi söylemişim ki isterse şimdi üye olayım fark eden bişey yok
Telefonla konuşurken bile valla hoparlörde konuştum 😁İlk mesajı o attı ve 1 dk ayrılmadı
Tamamdır dost sorun yok kazancın daim olsunReisim kaç tane mesaj attın ne adaletsizliği ne zman geldin mesajini bile görmedim 1.2 tane attın
Ben hamzadan da önce vardım dost 🙂 ayrıca en çok söylemiyorum ama en çok mesajda benim en çok takip edende benim gözden kaçırdın sanırımEvet kanka zaten roll başladı Akgül Hamza ben vardık cekilisse çekiliş sıkıntı yok şans artik
SağolTamamdır dost sorun yok kazancın daim olsun
Sigara almaya bile müsade etmedi adam telefonu şarja takacaktım yanımda götürdüm jskdkfTelefonla konuşurken bile valla hoparlörde konuştum 😁
akgulden sonra bak ilk kım mesaj atıp burda durduBen hamzadan da önce vardım dost 🙂 ayrıca en çok söylemiyorum ama en çok mesajda benim en çok takip edende benim gözden kaçırdın sanırım
Mesajın en başına gelince görmedim kanka roll baslangiciBen hamzadan da önce vardım dost 🙂 ayrıca en çok söylemiyorum ama en çok mesajda benim en çok takip edende benim gözden kaçırdın sanırım
Kesene bereket herkes Allah’a emanetSakin olun dostlarim ben 2 kişiye daha ulaşcam konuyu kapatalim 2 kuruş için kalp kırmayalım
konu paraya gelince herkesin çirkefleşişiSakin olun dostlarim ben 2 kişiye daha ulaşcam konuyu kapatalim 2 kuruş için kalp kırmayalım
Herkes demiyelim please tek lafım yok ortaya para ile ilgili 500 tl nin münakaşasına girecek halim yokkonu paraya gelince herkesin çirkefleşişi
adamsın senHerkes demiyelim please tek lafım yok ortaya para ile ilgili 500 tl nin münakaşasına girecek halim yok
Kesene bereket kral şansın daim olsun Allah a amanetSakin olun dostlarim ben 2 kişiye daha ulaşcam konuyu kapatalim 2 kuruş için kalp kırmayalım