- 51,699
- 48,883
- 113
Hamza delikanlı adamdır bakma sen olsa bir çok forum üyesinden kraldır yokluk işte hepimizin belini büküyorPara vermeyen patron gariban diken 😀😀
Hamza delikanlı adamdır bakma sen olsa bir çok forum üyesinden kraldır yokluk işte hepimizin belini büküyorPara vermeyen patron gariban diken 😀😀
Her adım böyle olsun ins 🙏Kolaydı be
Basgec Barça MS 3 üst kafa rahat izleyelim kralÖyle deme daha yeni attım foto görmedin mi adamlar 3 dk sayı atmadı
İbrahim dilaverin repliğini yazdım kanka arkadaşı tanımoyorum ona itafen demedimHamza delikanlı adamdır bakma sen olsa bir çok forum üyesinden kraldır yokluk işte hepimizin belini büküyor
Bragayla başladık hapoelle geldik barçayla bitirelimKolaydı be
valla öyle bu aralar tersoyuzHamza delikanlı adamdır bakma sen olsa bir çok forum üyesinden kraldır yokluk işte hepimizin belini büküyor
Gs maçında yerim diye cips kola aldım maç başlamadan biti gene aqBragayla başladık hapoelle geldik barçayla bitirelim
Newcastle fena takım değil ilk yarı 0-0 bitmesi normal obmac için şaşırmam yanı kornerde rulet gibi ne olacağı belli olmuyor en iyisi sağlam bı basket veya tenis maçı son adımda hata lüksümüz yokBragayla başladık hapoelle geldik barçayla bitirelim
Evet ya hiç sevmiyorum korner felan varmı basket tuttuğunNewcastle fena takım değil ilk yarı 0-0 bitmesi normal obmac için şaşırmam yanı kornerde rulet gibi ne olacağı belli olmuyor en iyisi sağlam bı basket veya tenis maçı son adımda hata lüksümüz yok
valla ben kornerciyim siz biliyorsunuz basket varsa değerlendirilirKorner mi Barça yoksa basket devam mı çok net gir dediğiniz varsa girerim çekinmem
Barça toplam gol MS 3 üstKorner mi Barça yoksa basket devam mı çok net gir dediğiniz varsa girerim çekinmem
bu maç hızlı 3. çeyrek 43.5 denenir miEvet ya hiç sevmiyorum korner felan varmı basket tuttuğun
Galatasaray basketbol maç sonu -2.5 acilinden gir dost bence yatarsa kafana çok güveniyorumKorner mi Barça yoksa basket devam mı çok net gir dediğiniz varsa girerim çekinmem
Ben bu aralar 900 ü 1 k yapamıyorum o yüzden bizi batırmamak için susuyorum sirkeli su ile yıkanmam lazımKorner mi Barça yoksa basket devam mı çok net gir dediğiniz varsa girerim çekinmem
Hangisi sence veya başka tuttuğun varmi
çinkona daha mantıklı duruyorHangisi sence veya başka tuttuğun varmi
bu maça 3. çeyrek bak105 bitti ilk yarı helal vallaha 100 alsak 10 oran 😂