- 19,646
- 6,263
- 113
Seninde🥰Hepinizin eline yüreğine sağlık
Seninde🥰Hepinizin eline yüreğine sağlık
Tebrikler dostHepinizin eline yüreğine sağlık
1 dk kala şarj bitti dışardayim koşa koşa gittim korkarak önce tofasa baktım 90 olduğunu görünce depe bakmama gerek yoktu 83 dü 4 lazımdı zaten 😂Hepinizin eline yüreğine sağlık
tofas kurtardı bizi1 dk kala şarj bitti dışardayim koşa koşa gittim korkarak önce tofasa baktım 90 olduğunu görünce depe bakmama gerek yoktu 83 dü 4 lazımdı zaten 😂
Şansımız yaver gitti yine dost1 dk kala şarj bitti dışardayim koşa koşa gittim korkarak önce tofasa baktım 90 olduğunu görünce depe bakmama gerek yoktu 83 dü 4 lazımdı zaten 😂
İngiltere çok zor maç kral yüksek skor beklenir6 gol olur mu dost sana da sorayım sjjdf
Faulle getirdiler1 dk kala şarj bitti dışardayim koşa koşa gittim korkarak önce tofasa baktım 90 olduğunu görünce depe bakmama gerek yoktu 83 dü 4 lazımdı zaten 😂
Tofaş iyi bastırdı yoksa işimiz zordu1 dk kala şarj bitti dışardayim koşa koşa gittim korkarak önce tofasa baktım 90 olduğunu görünce depe bakmama gerek yoktu 83 dü 4 lazımdı zaten 😂
@canow1 şuna kombine yaptığını dşünbu arada tofaş’a da barça 1.5 üste yada 5.5 kornere girdekte geliyormuş hepsi
Dağıtımcı olurum bak ama sen seçŞimdi en zor kısma geldik kime verecez😂
Herkese bolsans nasipten öte köy Yok😀Şimdi en zor kısma geldik kime verecez😂
Bende çok heyecanlıyımDıb dıb dıb dıb jskdkf
200 tl para bulduk 1200 yaptık iki misline tokatlandık iyi mi bayram üstüBende çok heyecanlıyım
İkimislimi200 tl para bulduk 1200 yaptık iki misline tokatlandık iyi mi bayram üstü
Birdaha yaparsın sıkıntı etme200 tl para bulduk 1200 yaptık iki misline tokatlandık iyi mi bayram üstü