Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Canow1 / Kasa 4K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,962
7,121
113
Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim kimse yanlış anlamasın iki arkadaşa ulaşırım hep aynı şeyi söylüyorum ama 3-4 yapıyorum genelde bugün o günümde değilim rica ediyorum kazanan hariç kimse bana dm den bir şey demezse sevinirim çünkü kimseyi kırmak istemiyorum daha kazanmadı tabii ki ama en baştan söyleyeyim

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,746
3,452
113
Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim kimse yanlış anlamasın iki arkadaşa ulaşırım hep aynı şeyi söylüyorum ama 3-4 yapıyorum genelde bugün o günümde değilim rica ediyorum kazanan hariç kimse bana dm den bir şey demezse sevinirim çünkü kimseyi kırmak istemiyorum daha kazanmadı tabii ki ama en baştan söyleyeyim
Şimdiden kesene bereket

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,832
936
113
Hele bi kazanalimmm

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,582
18,431
113
Dm yi kapatmayı dene sen istediğine ulaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...