- 10,419
- 5,908
- 113
@Hamzaxaslan senin desteğin sayesinde wonladik 4 k içeri aldık çok sağol dost bu iyiliğini unutmicam paran helalmiş ❤ @Daimon kilittt saygılar
Dedin reisim son dakkalara saklamış kendini oda 😁Avondale 3.0 bitti la sadcee muhammed zorlaştırdı en başta sana dedim ama değil mi
Yok biliyorum ama dediğim gibi ben kimseyi unutmam destek veren herkese yardımci olacağım sallantılı bir dönemden geçiyoruz düzeltip devam edeceğizEspiri yapıyorum dost varol ❤
Her daimYok biliyorum ama dediğim gibi ben kimseyi unutmam destek veren herkese yardımci olacağım sallantılı bir dönemden geçiyoruz düzeltip devam edeceğiz
Ben başıma geleceğini biliyordum dost çünkü ters takım çoğu zaman veriyorum ona ama sonuca bakalım geldi mi geldi 😂Dedin reisim son dakkalara saklamış kendini oda 😁
AdamsınnbHer daim
@Hamzaxaslan reis senin kesene bereket sayende adamin işi çözüldü reis helal olsun tebrikler @canow1 👑❤@Hamzaxaslan senin desteğin sayesinde wonladik 4 k içeri aldık çok sağol dost bu iyiliğini unutmicam paran helalmiş ❤ @Daimon kilittt saygılar
Geldimi geldi 👑Ben başıma geleceğini biliyordum dost çünkü ters takım çoğu zaman veriyorum ona ama sonuca bakalım geldi mi geldi 😂
Tebrikler. Evrakları hazırla işine gir hemencecik@Hamzaxaslan senin desteğin sayesinde wonladik 4 k içeri aldık çok sağol dost bu iyiliğini unutmicam paran helalmiş ❤ @Daimon kilittt saygılar
Ondan sonra devam verdiklerimizi geri alacağız 🤝Tebrikler. Evrakları hazırla işine gir hemencecik
Kesene bereket reisim ihtiyaçları karşılarız bizde sen gibi ❤@SlotMaN61 gönderdim dostum tekrardan teşekkür ederim Çok bir şey değil ama tam takım çoban armağanı ister roll yap ister ye sana kalkmış 😂
Kazancın daim olsun reis 🔐@Hamzaxaslan senin desteğin sayesinde wonladik 4 k içeri aldık çok sağol dost bu iyiliğini unutmicam paran helalmiş ❤ @Daimon kilittt saygılar