Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Canow1/ Kasa 500+500 Hedef 3.4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,419
5,908
113
Destek olan herkese çok teşekkür ederim durumları herkes biliyordur daha çok kişiye vermek isterdim para ama bugünlük 1 kişiye verebilirim @SlotMaN61 diğer arkadaşlar hakkını helal etsin hepiniz destek verdiğiniz sağ olun durumlar düzeldikten sonra devam ederiz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,732
31,349
113
Destek olan herkese çok teşekkür ederim durumları herkes biliyordur daha çok kişiye vermek isterdim para ama bugünlük 1 kişiye verebilirim @SlotMaN61 diğer arkadaşlar hakkını helal etsin hepiniz destek verdiğiniz sağ olun durumlar düzeldikten sonra devam ederiz
Tebrikler kardeşim kazanmana sevindim hayırlı günler git evrak falan pişman işlerini hallet

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,419
5,908
113
Devret bize canoooooo
Dost inan evrak işlerine 2.3 k para gidiyormuş zaten şunları halledeyim bir şeyler kalırsa devam ederim zaten bir kişi demiştim şimdi bu adama vermezsem haksızlık olur adam futbolun her dakikasında bile yazdı yani hiç ayrılmadı buradan seni de seviyorum desteğini gördüm sağ ol ama durumlar çok kötü bu dönemde yanımda olan destek veren herkesi unutmayacağım merak etme elbet birgün

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,813
4,436
113
Dost inan evrak işlerine 2.3 k para gidiyormuş zaten şunları halledeyim bir şeyler kalırsa devam ederim zaten bir kişi demiştim şimdi bu adama vermezsem haksızlık olur adam futbolun her dakikasında bile yazdı yani hiç ayrılmadı buradan seni de seviyorum desteğini gördüm sağ ol ama durumlar çok kötü bu dönemde yanımda olan destek veren herkesi unutmayacağım merak etme elbet birgün
Espiri yapıyorum dost varol ❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...