- 10,419
- 5,908
- 113
Dep çizgiden çıkardi aq
Wonnnn tebrikler reisim 👑Dep çizgiden çıkardi aq
Küt içerde ibraaaamoviçmisin be sen zalım..25 metreden soktu adam😂
IBAN at çekim geldiğinde atimWonnnn tebrikler reisim 👑
Kesene bereket reisin 👑IBAN at çekim geldiğinde atim
👑Destek olan herkese çok teşekkür ederim durumları herkes biliyordur daha çok kişiye vermek isterdim para ama bugünlük 1 kişiye verebilirim @SlotMaN61 diğer arkadaşlar hakkını helal etsin hepiniz destek verdiğiniz sağ olun durumlar düzeldikten sonra devam ederiz
Eyvallah bacım senindr paran gelir inşallahTebrikler kral
Tebrikler kardeşim kazanmana sevindim hayırlı günler git evrak falan pişman işlerini halletDestek olan herkese çok teşekkür ederim durumları herkes biliyordur daha çok kişiye vermek isterdim para ama bugünlük 1 kişiye verebilirim @SlotMaN61 diğer arkadaşlar hakkını helal etsin hepiniz destek verdiğiniz sağ olun durumlar düzeldikten sonra devam ederiz
Devret bize canooooooIBAN at çekim geldiğinde atim
Zor oldu ama güzel oldu seçimler iyiydi
Zor ama bekliyoruzEyvallah bacım senindr paran gelir inşallah
Aynen abi şu evrak işlerini halledeyim Ne gider ne kalır bilmiyorum paslaşırız haberleşiriz seviyorum seniTebrikler kardeşim kazanmana sevindim hayırlı günler git evrak falan pişman işlerini hallet
Umudunu kesme şikayet var arada şikayet açtıysan gelirZor ama bekliyoruz![]()
Frebet zaten ucu ucuna geldi hepsi sadece azuzi hariç 🤣😁Zor oldu ama güzel oldu seçimler iyiydi
Avondale 3.0 bitti la sadcee muhammed zorlaştırdı en başta sana dedim ama değil miFrebet zaten ucu ucuna geldi hepsi sadece azuzi hariç 🤣😁
Dost inan evrak işlerine 2.3 k para gidiyormuş zaten şunları halledeyim bir şeyler kalırsa devam ederim zaten bir kişi demiştim şimdi bu adama vermezsem haksızlık olur adam futbolun her dakikasında bile yazdı yani hiç ayrılmadı buradan seni de seviyorum desteğini gördüm sağ ol ama durumlar çok kötü bu dönemde yanımda olan destek veren herkesi unutmayacağım merak etme elbet birgünDevret bize canoooooo
Espiri yapıyorum dost varol ❤Dost inan evrak işlerine 2.3 k para gidiyormuş zaten şunları halledeyim bir şeyler kalırsa devam ederim zaten bir kişi demiştim şimdi bu adama vermezsem haksızlık olur adam futbolun her dakikasında bile yazdı yani hiç ayrılmadı buradan seni de seviyorum desteğini gördüm sağ ol ama durumlar çok kötü bu dönemde yanımda olan destek veren herkesi unutmayacağım merak etme elbet birgün