- 35,691
- 19,120
- 113
Bol şanslarDost evrak hazırlayıp gel diyor bende evrak parası çıkarmaya çalışıyorm 3.4 k para lazım
Bol şanslarDost evrak hazırlayıp gel diyor bende evrak parası çıkarmaya çalışıyorm 3.4 k para lazım
Günaydın dostOkumaya devam 😂
Bilmiyorum artık sonuçta 2.3 dk da olmuş günaydın45den sonra olmadida 44-46 gol dakikalarıgünaydın dost bol şansın olsun
Eyvallah dostBol şanslar
Bakıyorum maça istatikleri güzel insallah aticakDep çok fena oynuyor kg olur
O sırada freebeti yapım belki o gelirKaldık 2 ci yarıya
Yap reisim gelicek oda 👑O sırada freebeti yapım belki o gelir
Evet abustrayla hakem düdük çalmadan Umut kesilmez şansın bol yolun açık olsun dostum guze insansin Allah kalbine göre versin bir kaç gündür sıkıntılarını okuyorum farkindayum elimden bir şey gelse aklımdasın gerçekten sağolsun Hamza el atmış sevindimBilmiyorum artık sonuçta 2.3 dk da olmuş günaydın
Reis swn bilirisn830 bozuk diyor bozalim mi hem beklemeyin hemde bura Avustralya hiç belli olmaz
Cevrimden sayilmazsa sonra830 bozuk diyor bozalim mi hem beklemeyin hemde bura Avustralya hiç belli olmaz
Eyvallah hepiniz çok sagolun dost biliyorum elinden gelse herkes destek çıkar @Hamzaxaslan kardeşim kazanır kazanmaz bana yazmiss IBAN at diye çok sağolsun durumları düzeltelim ise başlayalım bu günümde maddi manevî destek olan herkese bende gerekeni yapacamEvet abustrayla hakem düdük çalmadan Umut kesilmez şansın bol yolun açık olsun dostum guze insansin Allah kalbine göre versin bir kaç gündür sıkıntılarını okuyorum farkindayum elimden bir şey gelse aklımdasın gerçekten sağolsun Hamza el atmış sevindim
Saymaz zaten ana para çevrimi 1 katı sitede en kotu 3 adım daha atacaz zatenCevrimden sayilmazsa sonra
Eyw reisim 👑Eyvallah hepiniz çok sagolun dost biliyorum elinden gelse herkes destek çıkar @Hamzaxaslan kardeşim kazanır kazanmaz bana yazmiss IBAN at diye çok sağolsun durumları düzeltelim ise başlayalım bu günümde maddi manevî destek olan herkese bende gerekeni yapacam
Bilmiyorum kalsın mi200 TL var arada
45 dkka var reis dursun derimBilmiyorum kalsın mi