- 11,715
- 6,529
- 113
Sonuç önemli tabiTabiki dostum hep düz olmaz biraz da yokuş çıkalım herkes hadi diyor zaten bende ters geleyim 😁
Sonuç önemli tabiTabiki dostum hep düz olmaz biraz da yokuş çıkalım herkes hadi diyor zaten bende ters geleyim 😁
Sal son adımı da sırayı devret bize canooooo 😁Sonuç önemli tabi
Haydi son won gelsin 😁👑Sonuç önemli tabi
Biraz nefes alıp düşünmem lazım çünkü son şansımHaydi son won gelsin 😁👑
Öyle yapacam arıyorum iştebanko git risk arama
Tab2 reisim 👑Biraz nefes alıp düşünmem lazım çünkü son şansım
Gelicek şuan bakdim maçlara 1.1 olan dep aticak digeride dep 1 gol daha atar biterFb mohamd atmış diğeri de 1.1 gelecek o bence ilk yarı 1 e kaldık gibi
Bs reisim 👑Fb iyi gidiyor gelirse bitirecem rolü kafama yatan maçta yok olanlarda limit koyuyor zaman geçsin diye kusurati attım gelirse kusurati devam ederiz
bol sansFb iyi gidiyor gelirse bitirecem rolü kafama yatan maçta yok olanlarda limit koyuyor zaman geçsin diye kusurati attım gelirse kusurati devam ederiz
Zaten max 5 k çekim riske girmeye gerek yokFb iyi gidiyor gelirse bitirecem rolü kafama yatan maçta yok olanlarda limit koyuyor zaman geçsin diye kusurati attım gelirse kusurati devam ederiz
Cooks hil maçı ilk yarı 1 gole kasa atacaktım istatistik çok iyi herkes yüklenir diye atmadımGelicek şuan bakdim maçlara 1.1 olan dep aticak digeride dep 1 gol daha atar biter
Aynen öyle onun için bekliyorum abi fb de çok iyi gidiyorZaten max 5 k çekim riske girmeye gerek yok
300 olur bu maç226 dvm