Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Canow1/ Kasa 500 +500 Hedef 5 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,830
20,158
113
Sadece dakika ve ya sayi yaziliyor zaten. Bu sekilde destek olmasi seni niye rahatsiz etti?
Arkadaşım dakika skor yazmasan da maçla ilgili bir şey yaz. Yapay zeka robotu gibi aynı şeyleri değişik değişik yazıp bırakma. Bizim mahalledeki basket oynayan bebelerin maçına da yazsan bu yazdıklarını aynı sonuç.

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Arkadaşım dakika skor yazmasan da maçla ilgili bir şey yaz. Yapay zeka robotu gibi aynı şeyleri değişik değişik yazıp bırakma. Bizim mahalledeki basket oynayan bebelerin maçına da yazsan bu yazdıklarını aynı sonuç.
Ya kardesim sanane sanane. Dizi film analizi mi yapiom. Macla ilgili yaziyorum zatenn. Sen isine baksana bilaader

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,830
20,158
113
Ayrıca çok belli oluyor yani. Normalde türkçe karakter kapalı klavyende. Oto yazdığın oradan bile belli oluyor. @armibjk çığır açmışsın

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Ayrıca çok belli oluyor yani. Normalde türkçe karakter kapalı klavyende. Oto yazdığın oradan bile belli oluyor. @armibjk çığır açmışsın
Takip eden 5 kisi dakika skor yaziiyor ben niye 6. Olayim bende bu sekilde destek veriyorum.
Her attigim mesaj macin gidisatina gore.
rahatsiz oldugun sey yanlis yaptigim birsey degil
Eger oyle dusunuyorsan ssikayet edersin ama bana yazma muhattap olma benimle

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,388
6,345
113
Takip eden 5 kisi dakika skor yaziiyor ben niye 6. Olayim bende bu sekilde destek veriyorum.
Her attigim mesaj macin gidisatina gore.
rahatsiz oldugun sey yanlis yaptigim birsey degil
Eger oyle dusunuyorsan ssikayet edersin ama bana yazma muhattap olma benimle
Ya beyler isteyen istediği gibi yazsın ya bunun için mi tartışıyorsunuz cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...