- 4,554
- 818
- 113
Hadi bastırın, farkı açın 🔥
Vermesin ona olsun dost bosver çok iyi niyetli bir adamsın sen insanlara katkım olsun diye uğraşan birisin hatta borcun varken bile konu açıyorsun forumda birilerini katkımız olsun diye düşünen bir adamsin millet iyi niyetini suistimal ediyor iste neyse arkadaşın rolude devam ediyor daha fazla konuşmak istemiyorum görüşürüz dostValla öyle Erhan adam 10 gün oyalıyor sonra ben buna adam değilsin karaktersizsin diyince vermiyorum lan diyor
adamin nicki tehlikeli zaten zenginolacaz demek ki boyle olacakDolandırıcı olduğunu bil yeter dost sana gelirse uzak dur
Dep alması lazım çeyreği ev değil16-11
Aynen böyle sert oynayın, devam 👏
Eyv dost arkadaşa tekrardan özür dilerim konuyu meşgul ettik ara ara konularda yazayimki unutulmasın böyle kişilerVermesin ona olsun dost bosver çok iyi niyetli bir adamsın sen insanlara katkım olsun diye uğraşan birisin hatta borcun varken bile konu açıyorsun forumda birilerini katkımız olsun diye düşünen bir adamsin millet iyi niyetini suistimal ediyor iste neyse arkadaşın rolude devam ediyor daha fazla konuşmak istemiyorum görüşürüz dost
Kendi haline bırak onuDep alması lazım çeyreği ev değil
kanka yapay zeka gibi konuşuyorsun13-8
Oyun sizde, bırakmayın gazı 💨