- 11,532
- 6,474
- 113
Ayipsin 1600 yaptık yeter dostlarımıza borcumuzu verelim ayıp olur sozumuzde durmazssak🤝🥲Wonmu oldu bura😁
Ayipsin 1600 yaptık yeter dostlarımıza borcumuzu verelim ayıp olur sozumuzde durmazssak🤝🥲Wonmu oldu bura😁
Umarım dahada bereketli çıkar knk bol şansın olsun@ozkancoskun57 paran bereketli çıktı çok bişi kazanamadık ama olsun
Vay tebrikler.@akgul383 @JoeQuanqa IBAN atin çekim gelsin 500 er sallim uyuyun isterseniz 🤝
Sigara param çıktı yeter120 kâr durumu
Şimdi iban mı bırakalımAyipsin 1600 yaptık yeter dostlarımıza borcumuzu verelim ayıp olur sozumuzde durmazssak🤝🥲
Karan senin knkAyipsin 1600 yaptık yeter dostlarımıza borcumuzu verelim ayıp olur sozumuzde durmazssak🤝🥲
Bizde önce dostlarımız gelir sonrası kolayKaran senin knk
Durdugun kabahat😁Şimdi iban mı bırakalım
Ondan şüphemiz yok knkBizde önce dostlarımız gelir sonrası kolay
Bırak dost ama uyucam sabah iş var çekim gelsin yarın sabah atarızŞimdi iban mı bırakalım
Eyvallah hiç kazanmadık farz ediyorum 15 dakika sürdü çünkü senin rolden üçümüz ödül kazandık gibi düşünelim 🤝Ondan şüphemiz yok knk
Çünkü hakkı oyduEyvallah hiç kazanmadık farz ediyorum 15 dakika sürdü çünkü senin rolden üçümüz ödül kazandık gibi düşünelim 🤝
bol şanslarr galatasaraylı 😁@ozkancoskun57 dostumun kesesine bereket başarıli olursak 1.2 kişiye roll parası
Aynn öle düşünün nese beyeler şyi geceler sabhniş var bn yatarEyvallah hiç kazanmadık farz ediyorum 15 dakika sürdü çünkü senin rolden üçümüz ödül kazandık gibi düşünelim 🤝
Bitirdik 120 lira kâr ile 😂😂bol şanslarr galatasaraylı 😁
Aynen bende yatar @JoeQuanqa @akgul383 ödemeler kapalı şuan uyku lazım yarın iş var sabaha çekim gelince atarımAynn öle düşünün nese beyeler şyi geceler sabhniş var bn yatar
böyle yüklü hedefler koymayın kendinize 😂Bitirdik 120 lira kâr ile 😂😂
Sigara parasına oynadım yeter cemil12 misali 😂😂böyle yüklü hedefler koymayın kendinize 😂
çok zorlamışsınız
Tebrikler dost