- 16,484
- 4,444
- 113
Günlük iş bul kanka beden işçiliği vs felan ya da borc al birinden bonus kovala kupon yap 5 k neye lazim suanAga biz nerden 5k cozebiliriz ya pazar dogum gunu o zamani mi beklicez
Günlük iş bul kanka beden işçiliği vs felan ya da borc al birinden bonus kovala kupon yap 5 k neye lazim suanAga biz nerden 5k cozebiliriz ya pazar dogum gunu o zamani mi beklicez
Setradan cekim bekliyor bir roll cozup onu katlamak lazim. Bir sekilde havadan cozebilirsem 5k destek cikarim dost fatura icin ulasirim sanaDost banada 2.200 lazım fatura icin
Cekim yapmak icin ya Setradan ise girilmez onun icin akskskGünlük iş bul kanka beden işçiliği vs felan ya da borc al birinden bonus kovala kupon yap 5 k neye lazim suan
Rol ac ta takip edelim dostum valla benimde 390 fatura var gecikmedeSetradan cekim bekliyor bir roll cozup onu katlamak lazim. Bir sekilde havadan cozebilirsem 5k destek cikarim dost fatura icin ulasirim sana
HaCekim yapmak icin ya Setradan ise girilmez onun icin aksksk
Benim seviye 2 orda neden 4 açıyorlar kiZlotta vip bonus var deneyin seviye 4seniz
Dost roll acacak bakiye cozup oradan da 5kya yukselme hedefimiz var bakalim takipteyz konulards karsilasiriz zatenRol ac ta takip edelim dostum valla benimde 390 fatura var gecikmede
En az 4 istiyor birazcik utulmus kaz ariyorlarBenim seviye 2 orda neden 4 açıyorlar ki
Haber ver dostum valla denk gelmem bazenDost roll acacak bakiye cozup oradan da 5kya yukselme hedefimiz var bakalim takipteyz konulards karsilasiriz zaten
Cok para yatırmak lazim 4 olmak icinEn az 4 istiyor birazcik utulmus kaz ariyorlar
Eyvallah dost aynı şekil bende bulursam sana ulaşacam direktSetradan cekim bekliyor bir roll cozup onu katlamak lazim. Bir sekilde havadan cozebilirsem 5k destek cikarim dost fatura icin ulasirim sana
Bol şans dostKayıp bonusu buz hokeyi
Eyvallah dostEyvallah dost aynı şekil bende bulursam sana ulaşacam direkt
Eyvallah dostBol şans dost
Kayıp attım buz hokeyi bakEyvallah dost
Siz iyi anlıyonuz bu buz hokeyinden ha bende voleyboldan sonrası yokKayıp attım buz hokeyi bak