- 32,406
- 12,054
- 113
Bomboş sol köşeye verse atıyorduk
Saolun hocam
İnancini kaybedersen kupon gelmez bence o yuzden inancini kaybetme.insallah da gelir ✋🧿Bridges milliler knuppel bunları oynuyordum normalde buna güvendim tek üçlük diye yatacaz galiba tek umudum fark açılsın white ve Brown oynamasın bunlar varken çok zor denemez 7.0 attı sayısı yok motivasyon 0 adamın 1.2 sayı ataması lazım yoksa yatacak
Bence atacakBridges milliler knuppel bunları oynuyordum normalde buna güvendim tek üçlük diye yatacaz galiba tek umudum fark açılsın white ve Brown oynamasın bunlar varken çok zor denemez 7.0 attı sayısı yok motivasyon 0 adamın 1.2 sayı ataması lazım yoksa yatacak
Bunlar bı acildimi durmuyorlar ama.umitsiz olma adam 3lukte iyi bn inceledim adamiBridges milliler knuppel bunları oynuyordum normalde buna güvendim tek üçlük diye yatacaz galiba tek umudum fark açılsın white ve Brown oynamasın bunlar varken çok zor denemez 7.0 attı sayısı yok motivasyon 0 adamın 1.2 sayı ataması lazım yoksa yatacak
İnşallah ama ben doğru gözden bakıyorum izledim birazİnancini kaybedersen kupon gelmez bence o yuzden inancini kaybetme.insallah da gelir ✋🧿
İnşallahBence atacak
Bende o yüzden oynadım ama bugün çok kötü adam 15 dk 0 sayı inşallah açılırBunlar bı acildimi durmuyorlar ama.umitsiz olma adam 3lukte iyi bn inceledim adami
Bence gelecek ve kazancaksin allahin izniyleİnşallah ama ben doğru gözden bakıyorum izledim biraz
Fark biraz fazla daha fazla açılırsa caylaga dönüyor takim kadrosu.umarim 3.peri kazanır Boston yoksa süre almaz bu kamilİnşallah ama ben doğru gözden bakıyorum izledim biraz
bol şansAslanlar
Bnce en az 3 kez daha dener 1i girer heralde.muhtemelen 3.per sonradan giricekBende o yüzden oynadım ama bugün çok kötü adam 15 dk 0 sayı inşallah açılır
Oda çaylak gibi kanka yedek fark açılsın oynar oFark biraz fazla daha fazla açılırsa caylaga dönüyor takim kadrosu.umarim 3.peri kazanır Boston yoksa süre almaz bu kamil
İnşallahBnce en az 3 kez daha dener 1i girer heralde.muhtemelen 3.per sonradan giricek