- 110,348
- 62,241
- 113
Bak sakın oynayıp eritmeyesin.kazandin ne güzel git mışıl misil uyu
Bak sakın oynayıp eritmeyesin.kazandin ne güzel git mışıl misil uyu
Kafana göre dost ben alinmam seç diğer ikisiniİki kişi 500 @Muhammets10 bir sen diğeri @Hayat1kumar @HaYaTıNsEsİ kimi seçecem şimdi
Zor değil kafana takma seç o iki dostumuzuEn zor kısmı şimdi
Dost sende sonradan geldin ama diğer arkadaşlar en başından buradaydıKazanan arkadaşlara bol şanslar kesene bereket seninde
Sıkıntı yok kral ben alınmam öyle şeylereDost sende sonradan geldin ama diğer arkadaşlar en başından buradaydı
Sıkıntı yok dost 3 kişi saydın benim cepte 1lira yoktu yene yok bı zararım yik belkikde onları n benden çok ihtiyacı var ben razıyım kafanı yorma hiç ver o 2 dostaHerkesin ihtiyaçi vardır ama gerçekten benim çok ihtiyacım var diyen varmı
300 yarına kargo göndermem gerek 😂Herkesin ihtiyaçi vardır ama gerçekten benim çok ihtiyacım var diyen varmı
Senle beraber 4 kişi 250 1 kişi Muhammed 500 çünkü adam her detaya kadar takip ediyordu300 yarına kargo göndermem gerek 😂
Olur kralOf ben vicdan yapıyorum böyle lütfen yardımcı olun fikr verin söyle yapim Muhammed 500 @karkar92 @HaYaTıNsEsİ @Hayat1kumar dizede 250 şer yapalım mı
😄😄😄İki kişi 500 @Muhammets10 bir sen diğeri @Hayat1kumar @HaYaTıNsEsİ kimi seçecem şimdi