Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı canow1 / = Nba Fısıldayan Adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4800
Kupon Oranı
4.00

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,964
6,150
113
Ben yazmak istemiyorum ama şart kosulmazsa kumar oynamiycam şartsa oynarım yapicak bişey yok.hic şansım yok bu ara ne oynasak yatiyor
Şart yok kafana göre iki kişi var ikinize de 250 diyorum birinizi kirmak istemiyorum kabul edersen öyle etmezsen birinize 500

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,359
62,248
113
Şart yok kafana göre iki kişi var ikinize de 250 diyorum birinizi kirmak istemiyorum kabul edersen öyle etmezsen birinize 500
Bro kırılacak bişey yok ben başından beri burdaydim sen tutup 7 sayfalık kuponda 5.sayfada gelen adamı secip ben ona aticam onun hakkiydı her adımı takip etti dersen ben ne desem boş olur zaten.o yüzden ben böyle konularda susmayı seçiyorum.en güzeli susmak 😁

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,964
6,150
113
Bro kırılacak bişey yok ben başından beri burdaydim sen tutup 7 sayfalık kuponda 5.sayfada gelen adamı secip ben ona aticam onun hakkiydı her adımı takip etti dersen ben ne desem boş olur zaten.o yüzden ben böyle konularda susmayı seçiyorum.en güzeli susmak 😁
Yok dediğim adam ilk yazanlardan ama ben onun için demiyorum birsürü kişi istiyor her isteyene atsam oho kimse kırılmasin istiyorum yoksa birine atar geçerim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...