- 6,561
- 2,843
- 113
daha 2per var belli olmaz hocamGelir o ya ondan yana şey yapmıyorum o hertürlü 5 dk da bile 2 atar ama houston 73 sayı atıyor yarıda Toplam 2 üçlük ona çok şaşırdım ve takımın geneli denemiyor
daha 2per var belli olmaz hocamGelir o ya ondan yana şey yapmıyorum o hertürlü 5 dk da bile 2 atar ama houston 73 sayı atıyor yarıda Toplam 2 üçlük ona çok şaşırdım ve takımın geneli denemiyor
Bakalım inşallahdaha 2per var belli olmaz hocam
Bu oynadığın oyuncu kac numara forma giyiyoŞu clipırs takımında hep garland mi leonard mi oynim arada kalıyorum ne zamn oynasam diğeri daha iyi oynuyor
2Bu oynadığın oyuncu kac numara forma giyiyo
Öder tabi sağlam site@tahir1603 10 k attım 31 küsür veriyor ilk defa bu siteden oynadım öder mi burası burda çok roll yapanı gördüm ama bilmiyorum
Öder aga fazlasıyla çekimlerim oldu@tahir1603 10 k attım 31 küsür veriyor ilk defa bu siteden oynadım öder mi burası burda çok roll yapanı gördüm ama bilmiyorum
öder burası hocam dert etme onu gelsinde çekersin@tahir1603 10 k attım 31 küsür veriyor ilk defa bu siteden oynadım öder mi burası burda çok roll yapanı gördüm ama bilmiyorum
Tamam canlı izliyom buldum
Dakikada 3 tane 3 luk aticak potansiyeli varda şansına bakalım"3 0 attı adam
Garland ve bunun arasında kalıyorum hep hepte yanlış tercih veriyorum 🤣Dakikada 3 tane 3 luk aticak potansiyeli varda şansına bakalım
Bugün üçlük havasında değillerEkli dosyayı görüntüle 956325durant smaç yapıyor senin