- 11,715
- 6,529
- 113
Bonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Bol sans reisim 👑Bonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Haydi insallah reis 👑Bonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Bol şans dostBonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Bonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Bol şansBonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Bol şans diliyorum ❤Bonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
Geliyor 🤣
Dün geceden birşey cikmadi mi kral?Bonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim
At kuponu sonuna kadar destek 👑Desteğinize ihtiyacım var burdan 40 50 k ile çıkalım güzel dağıtım gelir
Geldim bana ihtiyaç var galiba
Ben varımGeliyor 🤣
Yok herhalde bu akşam olsa gelirdi simdiyeGeliyor 🤣
Hg reisim sende 👑Ben varım
GeldiYok herhalde bu akşam olsa gelirdi simdiye
Geldi bile 🤣Yok herhalde bu akşam olsa gelirdi simdiye
bol şansBonusu alıp başlicam cok uzun gece olacak belkide çok kısa bilemeyiz vurmamiz lazım dünün acısını çıkarmamız lazim