- 11,715
- 6,529
- 113
Gelirse 2 dosta roll young boys sıkıntı gelirse gelir kupon bol şans dilemeyi unutmayın doslar
Bol şanslarGelirse 2 dosta roll young boys sıkıntı gelirse gelir kupon bol şans dilemeyi unutmayın doslar
Gelirse 2 dosta roll young boys sıkıntı gelirse gelir kupon bol şans dilemeyi unutmayın doslar
[/ Kral gelmesi dileğiyle
Belli olmaz kırmızı yediğine bakmaKırmızı işi bozdu be
Bol şanslarGelirse 2 dosta roll young boys sıkıntı gelirse gelir kupon bol şans dilemeyi unutmayın doslar
İnşallah Muro başkan yaBelli olmaz kırmızı yediğine bakma
Haydi bol şansGelirse 2 dosta roll young boys sıkıntı gelirse gelir kupon bol şans dilemeyi unutmayın doslar
Erken bi gol lazımToptur yuvarlaktır
EyvallahHaydi bol şans
Gelirse 1 golcü benim😀İnşallah Muro başkan ya
Hadi inşallahGelirse 1 golcü benim😀
İki maçta kırmızı oldu şu ligde benimde son maçım 2.5 üst olursa 2300 alacağım umarım olur bol şans ikimizden maçı izledim Young boys kesin atacak ama kaç atar bilmiyorumKırmızı işi bozdu be
Saplar youngboys kendi evinde hesaplaHadi inşallah
Atar bende eminim de işte atıp yatmaz umarım erken atarsa 3.4 olurİki maçta kırmızı oldu şu ligde benimde son maçım 2.5 üst olursa 2300 alacağım umarım olur bol şans ikimizden maçı izledim Young boys kesin atacak ama kaç atar bilmiyorum
Bol sans yazdığım gibi gelir insGelirse 2 dosta roll young boys sıkıntı gelirse gelir kupon bol şans dilemeyi unutmayın doslar