Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin cansolmaz1990 / Sadece Gülüyorum 😂🤣

Kupon Miktarı
800
Kupon Oranı
4.939

chamis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
560
682
93
ben de demin son dakika golüyle yattım böyle şeyler sık sık oluyor son zamanlarda.Bir nebze ayarlama yapıyorlar diyebiliriz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,434
33,179
113
Gecende real yatirdi 2785 tlyi tenerefiye 4 handikap son mac 10 sayi gerideydi hayal kuruyordum parayi naosam diyr bi anda 20 sayi fark atip 10 sayiyla kazandi real birdaha karsima almam asla reali
Usta ben 2011 yılından beri oynuyorum bu oyunu yattığım maçlardan kaçırdığım paraların haddi hesabı yok bahsettiğim yatmalar da 90 + da penaltı kaçmalar 1 sayıdan yatanlar daha neler neler kafayı yersin kaç kere sabaha uyuyamadıgım oldu inanamayıp hele ki baskette cok oluyor böyle yatmalar anlıyorum seni ama bu oyunu oynadığın müddetçe bu ne ilk olucak ne son :)

cansolmaz1990

te
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,734
578
113
Usta ben 2011 yılından beri oynuyorum bu oyunu yattığım maçlardan kaçırdığım paraların haddi hesabı yok bahsettiğim yatmalar da 90 + da penaltı kaçmalar 1 sayıdan yatanlar daha neler neler kafayı yersin kaç kere sabaha uyuyamadıgım oldu inanamayıp hele ki baskette cok oluyor böyle yatmalar anlıyorum seni ama bu oyunu oynadığın müddetçe bu ne ilk olucak ne son :)
Üstat ilk olmadigi icin zaten guluyorum
He ilk olsaydi emin ol gulmeyi birak suan 5 ci kattayim atlardim heralde niyemi yarin 3 bin odeme var nolcak bilmiyorum akisina biraktim 😀

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,434
33,179
113
Üstat ilk olmadigi icin zaten guluyorum
He ilk olsaydi emin ol gulmeyi birak suan 5 ci kattayim atlardim heralde niyemi yarin 3 bin odeme var nolcak bilmiyorum akisina biraktim 😀
Kader işte bak 1 sayıdan nasıl bir gün geçiricekken nasıl bir gün geçiriyorsun hepimiz bu yollardan geçtik bro geçmeye devam ediyoruz bunu bırakmadığımız müddetçe umarım bulursun bi hal çaresini

cansolmaz1990

te
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,734
578
113
Kader işte bak 1 sayıdan nasıl bir gün geçiricekken nasıl bir gün geçiriyorsun hepimiz bu yollardan geçtik bro geçmeye devam ediyoruz bunu bırakmadığımız müddetçe umarım bulursun bi hal çaresini
Yarin ola hayrola 🙂 yapi krediden 4 bin basvuru yaptim 1015 puanim vardi om basvuru kabul oldu 🤔🙄 halen umidim yok ama bakalim yarin olsun bi