- 1,734
- 578
- 113
Çıldırmıcam dilirmicem sadece güllücem 🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂Ekli dosyayı görüntüle 115661
Gul kardesim gül ne 4 binler gitti ilk olmuyor alistim 😂Bizde gülelim hajajajajajajaa😀😀😀
Kardeşim alıştık bende gülüorm sonrasında asılıp uyuyorum iyi geliyor diğer gün kafa sıfırlanıyor 😀😀Gul kardesim gül ne 4 binler gitti ilk olmuyor alistim 😂
Gecende real yatirdi 2785 tlyi tenerefiye 4 handikap son mac 10 sayi gerideydi hayal kuruyordum parayi naosam diyr bi anda 20 sayi fark atip 10 sayiyla kazandi real birdaha karsima almam asla realiÇok ilginç miş hakkaten ilk defa görüyorum 1 sayıdan yatan
son 254 tlyi 3.12 oran 4.17 orandan iki maca bastim cilginlik yaotim buda gelmesin diye ugrasiyorum alismis kudutmustan beterdir derler 😂Kardeşim alıştık bende gülüorm sonrasında asılıp uyuyorum iyi geliyor diğer gün kafa sıfırlanıyor 😀😀
son 254 tlyi 3.12 oran 4.17 orandan iki maca bastim cilginlik yaotim buda gelmesin diye ugrasiyorum alismis kudutmustan beterdir derler 😂
son 254 tlyi 3.12 oran 4.17 orandan iki maca bastim cilginlik yaotim buda gelmesin diye ugrasiyorum alismis kudutmustan beterdir derler 😂
Usta ben 2011 yılından beri oynuyorum bu oyunu yattığım maçlardan kaçırdığım paraların haddi hesabı yok bahsettiğim yatmalar da 90 + da penaltı kaçmalar 1 sayıdan yatanlar daha neler neler kafayı yersin kaç kere sabaha uyuyamadıgım oldu inanamayıp hele ki baskette cok oluyor böyle yatmalar anlıyorum seni ama bu oyunu oynadığın müddetçe bu ne ilk olucak ne sonGecende real yatirdi 2785 tlyi tenerefiye 4 handikap son mac 10 sayi gerideydi hayal kuruyordum parayi naosam diyr bi anda 20 sayi fark atip 10 sayiyla kazandi real birdaha karsima almam asla reali
Üstat ilk olmadigi icin zaten guluyorumUsta ben 2011 yılından beri oynuyorum bu oyunu yattığım maçlardan kaçırdığım paraların haddi hesabı yok bahsettiğim yatmalar da 90 + da penaltı kaçmalar 1 sayıdan yatanlar daha neler neler kafayı yersin kaç kere sabaha uyuyamadıgım oldu inanamayıp hele ki baskette cok oluyor böyle yatmalar anlıyorum seni ama bu oyunu oynadığın müddetçe bu ne ilk olucak ne son![]()
Kader işte bak 1 sayıdan nasıl bir gün geçiricekken nasıl bir gün geçiriyorsun hepimiz bu yollardan geçtik bro geçmeye devam ediyoruz bunu bırakmadığımız müddetçe umarım bulursun bi hal çaresiniÜstat ilk olmadigi icin zaten guluyorum
He ilk olsaydi emin ol gulmeyi birak suan 5 ci kattayim atlardim heralde niyemi yarin 3 bin odeme var nolcak bilmiyorum akisina biraktim 😀
Yarin ola hayrola 🙂 yapi krediden 4 bin basvuru yaptim 1015 puanim vardi om basvuru kabul oldu 🤔🙄 halen umidim yok ama bakalim yarin olsun biKader işte bak 1 sayıdan nasıl bir gün geçiricekken nasıl bir gün geçiriyorsun hepimiz bu yollardan geçtik bro geçmeye devam ediyoruz bunu bırakmadığımız müddetçe umarım bulursun bi hal çaresini