- 5,056
- 2,333
- 113
günaydın dostlar
Abi sonunda pro gorursen oynama cok serefsuzler
Kimliğin ön yüzüne attım bovbet saat onda mesai başlıyormuş onaylasınlar Ondan sonra garantiye alayım şikayet vara baktım şikayetleri promosyonlar üzerine Kara mesela Adam diyor eski üyeyim 5.000 TL kaybettim yok promosyonu eklemedi yok öteki demiş yok şu promosyonlardan eklenmedi ama çözülmüş bir tanesi dememiş parama çöktü falan öder değil mi Burası gün içinde bulacağım dışarıda halledeceğimyazık olmuş bunlar canlı oynamıyor zaten
güaydıngünaydın dostlar
eğer ödememe gibi şikayet yoksa öder ozaman laKimliğin ön yüzüne attım bovbet saat onda mesai başlıyormuş onaylasınlar Ondan sonra garantiye alayım şikayet vara baktım şikayetleri promosyonlar üzerine Kara mesela Adam diyor eski üyeyim 5.000 TL kaybettim yok promosyonu eklemedi yok öteki demiş yok şu promosyonlardan eklenmedi ama çözülmüş bir tanesi dememiş parama çöktü falan öder değil mi Burası gün içinde bulacağım dışarıda halledeceğim
Vallahi Dışarı çıktım şimdi etraftan bakayım öyle bir ayarlayayım şunu yatırayım şikayet vara Baktım ya promosyonlarla ilgili bir tek şikayetler var yok 5 senedir üyeyim 5.000 yatırdım kayıp bonusu mu bilmem ne bonusu vermiyor de bilmem ne saçma sapan açmışlar zaten telegramı 21Keğer ödememe gibi şikayet yoksa öder ozaman la