- 23,987
- 24,971
- 113
Grubu severizKeşke şu grupcular forumdan tümden banlansa çoğu kişi rahat nefes alır![]()
Grubu severizKeşke şu grupcular forumdan tümden banlansa çoğu kişi rahat nefes alır![]()
Biliyorum ben ditroit 13 fark almıştımMaç bitti
Bende 14.5 aldım rahat olduBiliyorum ben ditroit 13 fark almıştım
2. Çeyrek phidelpia demiştim 25-15 öndeyken 30-29 yenildiği için tersine oynadımBende 14.5 aldım rahat oldu
Phi takım falan değil2. Çeyrek phidelpia demiştim 25-15 öndeyken 30-29 yenildiği için tersine oynadım
Adem bonustan ne beklersin kiPhi takım falan değil
Aynen gruplar yüzünden forumda kimse durmuyor roller açılmıyor dağıtımlar hep aralarında yapılıyorGrubu severiz
Takilma bunlaraAynen gruplar yüzünden forumda kimse durmuyor roller açılmıyor dağıtımlar hep aralarında yapılıyor![]()
Aynen para aldığına atması kadar da normal bisi yok bence bende öyle yapıyorum şahsenAynen gruplar yüzünden forumda kimse durmuyor roller açılmıyor dağıtımlar hep aralarında yapılıyor![]()
Yoo takılıyorum genel olan sorunu söylüyorum.Takilma bunlara
E tabi orda karşılıklı herşey illa ki dostlar birbirine destek olur kızdığım şey şu roll yapılıyor başında de bari dostlarıma vericem başkası takip etmesin diye sonunda üç beş kişinin emeğine yazık oluyorAynen para aldığına atması kadar da normal bisi yok bence bende öyle yapıyorum şahsen
Sende haklısın roll takip ettiğinde beklentiye giriyor insan kendi roll ümde dediğin gibi yapixam haklısın çünküE tabi orda karşılıklı herşey illa ki dostlar birbirine destek olur kızdığım şey şu roll yapılıyor başında de bari dostlarıma vericem başkası takip etmesin diye sonunda üç beş kişinin emeğine yazık oluyor
Töbe töbeGrubu severiz