Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Cardiff - Stoke

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
1.25

darbelimatkap67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
50
28
Cardiff - Stoke

💥 MS 1,5 ÜST 💥

Kupon miktarı 100₺
Kupon oranı 1.25
Kupon kazancı 125₺

orre25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
515
178
43
Tahminlerini tek bir başlık altında sırala arkadaş

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,499
1,121
113
Gelmis kupon istatistikleri tutuyor arkadaşın

darbelimatkap67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
50
28
teşeküürler arkadaşlar ban yemişim 😁 herkeze bende dahil kazandırmak beni mutlu ediyor. hangi konu altında maçlarımı verecek konu açmalıyım. akıl verir misiniz. nerede yönetim tarafından göze batıp ban yemem. ban yedik 2 gün bu 2 günde oynadığım 47 kuponu 40 tuttu paylaşamadım üzüldüm

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,111
193,743
113
teşeküürler arkadaşlar ban yemişim 😁 herkeze bende dahil kazandırmak beni mutlu ediyor. hangi konu altında maçlarımı verecek konu açmalıyım. akıl verir misiniz. nerede yönetim tarafından göze batıp ban yemem
bir konu açıp altında tahminler yapabilirsin dostum
her tahmin için başka başlık açmana gerek yok
çünkü oynamıyorsun sadece tahminlerini söylüyorsun
bunu bir konu içerisinde yapman daha uygundur..
İyi forumlar

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,499
1,121
113
teşeküürler arkadaşlar ban yemişim 😁 herkeze bende dahil kazandırmak beni mutlu ediyor. hangi konu altında maçlarımı verecek konu açmalıyım. akıl verir misiniz. nerede yönetim tarafından göze batıp ban yemem
tc onayı yap önce ın onemlısı

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,466
6,073
113
teşeküürler arkadaşlar ban yemişim 😁 herkeze bende dahil kazandırmak beni mutlu ediyor. hangi konu altında maçlarımı verecek konu açmalıyım. akıl verir misiniz. nerede yönetim tarafından göze batıp ban yemem. ban yedik 2 gün bu 2 günde oynadığım 47 kuponu 40 tuttu paylaşamadım üzüldüm
Helal olsun sana