Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,140
865
113
Günce 4 100 lük içerdim, bıraktım 8 ay önce. İyi para harcadım

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Üniversite yıllarında neredeyse her akşam su gibi votka, viski içerdim. Artık biradan başka birşey içemiyorum. Tadı çok acı geliyor çünkü. O zamanlar şurup gibi geliyordu. Damak tadım mı değişti anlamadım. Şarap tadı da çok ekşi geliyor. Artık biradan başka birşey keyif vermiyor

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,524
1,072
113
Üniversite yıllarında neredeyse her akşam su gibi votka, viski içerdim. Artık biradan başka birşey içemiyorum. Tadı çok acı geliyor çünkü. O zamanlar şurup gibi geliyordu. Damak tadım mı değişti anlamadım. Şarap tadı da çok ekşi geliyor. Artık biradan başka birşey keyif vermiyor
Onlar girmiyor kafama mecbur votka viski leş leş gelse bile içiyorum

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
Günde 4 tane 70lik dediği minimum 32 duble çıkar 32 duble de içecek adam dünyada yok bende her gün içiyorum neredeyse öyle bir dünya yok arkasından sallıyor

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
434
63
İlk başta leş geliyor votka. Kafayı biraz bulunca şerbet gibi geliyor 35lik felan kesmiyor. İmkanım olsa her gün içerim. Kötü etkiliyor uyku düzenimi bozuyor.

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
2,045
113
2016 da başladım arkadaş sebeb oldu ilk kadehim rakı idi 4 70lik icemezsin bir kere onu kenara koyalım sabahtan baslasan bile litrelik anca pavyon gece kulübü girmedigim ortam kalmadı 4 70lik içen görmedim anca 70lik içersin biraz tribe giriyor gibi geliyorsun dostum ben 10 yıldır içiyorum 35lik üstü 3 bira tam geliyor kafaya girmez diye birşey yok umarım kurtuluruz

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
2016 da başladım arkadaş sebeb oldu ilk kadehim rakı idi 4 70lik icemezsin bir kere onu kenara koyalım sabahtan baslasan bile litrelik anca pavyon gece kulübü girmedigim ortam kalmadı 4 70lik içen görmedim anca 70lik içersin biraz tribe giriyor gibi geliyorsun dostum ben 10 yıldır içiyorum 35lik üstü 3 bira tam geliyor kafaya girmez diye birşey yok umarım kurtuluruz
sallıyor burada da alkolu ağzına sürmemiş kişilerde inanıyor 2 gün otursun masaya 70lik 4 tane içemez .

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,557
23,366
113
Bugün 5 tane 70 lik içti herhalde piyasada yok

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
156
43
5 tane 70 lik yalanlarınızı sikem la 3 tane kırmızı içseniz flim çekerim size ağzı olan konuşuyor aq 3 tane sarı tuborgla götü başı dağıtan adamlar bunlar safi rüzgar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,524
1,072
113
5 tane 70 lik yalanlarınızı sikem la 3 tane kırmızı içseniz flim çekerim size ağzı olan konuşuyor aq 3 tane sarı tuborgla götü başı dağıtan adamlar bunlar safi rüzgar
Gel ulan icersem alırım 10 şişe Chivas 18 kabulmu 24 saat süre var varmisin 24 saat boyunca ben iccem sen izlicen

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,524
1,072
113
Rakı icemiyorum bı anasondan dolayı

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,524
1,072
113
Burda ki bazı bebeler beni tanımıyor etil alkol bidonu içerdim pandemide gördüğünüz am bu deli aw diyip kacarsiniz

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,923
570
113
O paraya masaja giderim hergün 4 adet 70 ilke