- 70,826
- 37,369
- 113
Bir gün sen de o duruma düşersin bak ha sevinme bu kadarEn sevdıgım caresız ınsan
Bir gün sen de o duruma düşersin bak ha sevinme bu kadarEn sevdıgım caresız ınsan
Bende pederle içmediğim zaman kavga ediyorum frekans tutmuyor 😀Yoo kavgaya şahit oldum onun tecrübesi 😂
O da iyiymiş dost 😂Bende pederle içmediğim zaman kavga ediyorum frekans tutmuyor 😀
Şiir miOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
😀😀- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Üçer dostHerkes kendine yakışan alkolü üçer demi usga
İç ustaÜçer dost
Trakya da bizim derlerki at yalanı s. Yim inananiOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Hangi miktar mış o 200-300k larla işimiz ılmaz bizim milyon varsa dökeriz ortaya@JoeQuanqa kulağına damlatıyor bu miktarları
Reis ganj nehri kenarında mısın?
Daha beteri reis Güngören Bağcılar Esenler sınırıReis ganj nehri kenarında mısın?
Üzüldüm adama .Reis ganj nehri kenarında mısın?