- 623
- 292
- 63
Bunu buraya mi yazdilar gercekten😂
Bunu buraya mi yazdilar gercekten😂
çok çaresiz dayıoğlu belliBunu buraya mi yazdilar gercekten😂
Afiyet olsun bu dünya ayık çekilmez dostOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Vay amk 🤣Basimiza Daşşşş yagacakçok çaresiz dayıoğlu belli
Napalim berduşmu olalim kanki😂Afiyet olsun bu dünya ayık çekilmez dost
Benim kuzen içiyor hem de sek red rabel içiyorGünde 4 tane 70 lik kim içiyor dost.
Kuzenine yeni bir karaciğer donörü aramaya başlayın şimdidenBenim kuzen içiyor hem de sek red rabel içiyor
HayırBişey soracağım belki bilen vardir. Nakit avans yüzünden borcum var biraz. İcraya falan verirler mi.
3 ay ödemezsen avukata verirler sonra icraya düşerBişey soracağım belki bilen vardir. Nakit avans yüzünden borcum var biraz. İcraya falan verirler mi.
Tamamdır çok sağol
Tamamdr sağolasın3 ay ödemezsen avukata verirler sonra icraya düşer
Sabah kahvaltıdan önce yarım bardak viski iyi geliyormuş Hacı olan babamı bile viskiye başlatmıştı doktor 😆Kuzenine yeni bir karaciğer donörü aramaya başlayın şimdiden
Devam devam . O kadar yazdık dinlemiyorsun . Sek içmeyi ihmal etmeOlum bu konu nasıl tutmuş şimdi 4 yumurta yedim içmeye devam edecem jddjjdjdid
Ben 70 lik içince 1 buçuk gün kimseyle muhatap olmuyorum sen 4 içiyorum diyosun eller çalışıyor buna kim inanır kadir inanır ben inanmam.Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Adam konu nasıl tutmuş diye düşünüyor reis karaciğeri eline almış haberi yok 😀Devam devam . O kadar yazdık dinlemiyorsun . Sek içmeyi ihmal etme