Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,194
113
Olum bu konu nasıl tutmuş şimdi 4 yumurta yedim içmeye devam edecem jddjjdjdid
Içme kardeşim idaredene sahip çık kendine kota belirle birakamiyorsan bari azalt zamanla bırakırsın bu gidişle fazla yaşamsın bizde içiyoruz dozunu kaçırma sen seni düşünmedikten sonra kimse seni düşünmez

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
Adam bal porsugu gibi kobra zehrinden sonra geri uyanmis

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,330
23,228
113
4 muz sabah yedi , yanında fıstık bir şişe votka sonrasında 4 yumurta . Karaciğerin anası ağlamıştır

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,326
15,666
113
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Bu nasıl içmek dost 40 yıllık ickiciyim daha 2. 70 lik bitireni görmedim komaya girmen lazım

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,261
4,395
113
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Bendede bunun cay versiyonu var günde 20,25 kupa bardak çay içiyorum mutluysan saglık sorunun yoksa sorun yok devamke

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,328
4,063
113
zamanında bende de vardi bu bagimliligik amatem e gittim 3 ay düzenli tedavi gördüm verdiği ilaclar piyasada zor bulunuyor yeşil reçeteli ama biraktirdi cok şükür kendi kendine bırakmayı deneme ciddi yoksunluk yaşar sonunda deliryum psikoz yasar acillik olursun amatem e git tedavi ol sana tavsiye

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
398
83
line ic ya kafani acar hem mutlu olursun

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,330
23,228
113
ciddi alkolizm olanlar içebilir dostum şakası yok oyle bir içerki aklın almaz
En kral alkolik olsun 4 tane 70 lik kralı gelse içemez . Zehirlenip, komaya girer . Alkol oranı %40 -45 . Gün içinde ara ara içse neyse de o bile fazla . Max 2 tane devirir onda da bayılır zaten

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,328
4,063
113
En kral alkolik olsun 4 tane 70 lik kralı gelse içemez . Zehirlenip, komaya girer . Alkol oranı %40 -45 . Gün içinde ara ara içse neyse de o bile fazla . Max 2 tane devirir onda da bayılır zaten
sabahtan baslar sizana kadar icer dostum ben 11 yil alkol aldım hrgun hemde 2 litre şarap 5 kırmızı bira içtikçe devam ediyorsun üzerine tek votka rakı karistirirdim midem felan mahvolmuştu kan kusardim karaciger testlerim temiz çıktı Allaha şükür sadece mide de yara olusmus