Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,211
23,985
113
sabahtan baslar sizana kadar icer dostum ben 11 yil alkol aldım hrgun hemde 2 litre şarap 5 kırmızı bira içtikçe devam ediyorsun üzerine tek votka rakı karistirirdim midem felan mahvolmuştu kan kusardim
Saydıkların 2.5 litreye yakın yapıyor. Sıza sıza içiyormuşsun işte . Var mı karaciğerde yağlanma , batma , yanma ? 50 den sonra başlar şikayetlerin .

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,751
4,473
113
Saydıkların 2.5 litreye yakın yapıyor. Sıza sıza içiyormuşsun işte . Var mı karaciğerde yağlanma , batma , yanma ? 50 den sonra başlar şikayetlerin .
mr ultrason kan hepsine bakıldı temiz çıktı midede ülser var sadece ama psikolojim berbatti

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,751
4,473
113
Öncelikle yalancısın.
Yalanı bırak.
4 70 lik içecek bir bünye yoktur.
Zaten aynı standartla iç 1 haftaya ölürsün.
Vücudun cok sağlam diyelim ölmedin.
1 haftaya vücut intihar yönetiminde olur.
Kendini öldürür yani ona odaklanır.
Bu evrimsel bir süreç aslında seni öldürerek acı cekmemeni sağlıyor.
Veya üreme diye östrojen üretmeye başlar.
Sen ya intihar edersin yada vurdurursun.
Hem forumda femboyumuz da olur reklam ederiz seni.
Gerçi 30 yaşındasın artık femboy da olmaz senden.
Allah rızası için diyor birde Allah sana yardım etmiyorsa biz nasıl edelim.
vücut oyle 1 hafta kötü bakmayla öldürmez dayanıklıdır 40 yil içen insanlar var ha zararını verir ama hemen degol yaş 50 ye geldi mi sıkıntılar çıkmaya baslar

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,751
4,473
113
4 tane 70 lik mi içiyorsun bunu başka biryerde söyleme alay konusu olursun neyse burada Allah'tan seni tanımıyoruz insanlarda bir guzel teselli vermiş ilginç.
Yıllardır Ankara'da girip çıkmadığım ortam kalmadı tanımadığım ayyaş kalmadı kasayla bira içenleri gördümde 4 tane 70 lik içeni ilk defa duyuyorum
reis bir oturuşta değildir o ama doğru sabahtan başlar bunlar geceye sizana kadar içerler kusa kusa icerler ki alkol komasinida onlemis olurlar sonra devam ederler mumkun bu

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,751
4,473
113
@turaner boyle sıkıntılarını burada paylasma dostum kimse sana yardımcı olamaz aksine alay konusu olursun ne yapacagin belli amatem e randevu alacaksın ya da YouTube de bununla ilgili şeyler dinliyeceksin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,719
8,756
113
TOPUNUZ UTANIN BE YUKARIDAKİ KONU BAŞLİGINI OKUYUP BİR ÜSTTE YORUM KOYDUK BIRAZ ESRILI..FAKAT BAKIYORUM BIRBIRINIZE GİRMEŞSINIZ NE LÂFLAR HAKARETLER..YEMINLE ONCE BUNLARI OKUSAYDIM BIRAZ BU KONU ALTINA ( KONUYU AÇAN VE GÜZEL YORUM YAPANLAR HARİÇ ) ..KESINLIKLE PAYLAŞIM YAPMAZDIM.
Dayim kim sinirlendirdi seni ya. kimse bisey dememis yazina. Cok guzel cok manyak seyler yaziyorsun hos oluyor foruma renk katiyor. Hepimiz bu gök kusaginin birer parcalariyiz.

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,211
23,985
113
Dayim kim sinirlendirdi seni ya. kimse bisey dememis yazina. Cok guzel cok manyak seyler yaziyorsun hos oluyor foruma renk katiyor. Hepimiz bu gök kusaginin birer parcalariyiz.
Zebra dayı slot kovalıyor şu an dost. Kaybedince gelip laf çakıp gidiyor 😅

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,264
15,950
113
Sen 4 tane 70 lik iç bos siselere ben oturucam söz mümkünati yok kafan iyi salliyon benim böyle bir arkadas vardı tek 70 lik iciyom dedi 3 bira icince konusamiyordu 🤣🤣