- 4,205
- 1,021
- 113
Oh dünya size guzel
Gel yapalım iddiasına varmisin pandemide günde 2 litreye yakın saf etil içiyordum kesmeyeye başladı arttıkça arttı şuan bıraktım tabi Etili ama 24 saate yayıp Metin Akpınar gibi 10 şişe bile içerim 10 adet Chivas 18 ligine kabul ediyosan yaz13 yaşından beri içiyorum bir günde 4 tane yetmişliği bırak 2 yetmişlik için yanımda ben tövbe edecem bırak lan dümeni ,4 70 ilk iciyormus günde ..gel ben sana 8 tane kırmızı içireyim masadan kalkarsan adam değilim
8 bira veyahut 2 70 lik anlastikmi 20 bin delikanlı gibi kaybeden öder veya 10 şişe Chivas 1813 yaşından beri içiyorum bir günde 4 tane yetmişliği bırak 2 yetmişlik için yanımda ben tövbe edecem bırak lan dümeni ,4 70 ilk iciyormus günde ..gel ben sana 8 tane kırmızı içireyim masadan kalkarsan adam değilim
knka internetten araştırdım saf etil alkol 1 yudum içerseniz bile hastaneye gidiniz yazıyor. Sen 2 litre saf etil içtim diyorsunGel yapalım iddiasına varmisin pandemide günde 2 litreye yakın saf etil içiyordum kesmeyeye başladı arttıkça arttı şuan bıraktım tabi Etili ama 24 saate yayıp Metin Akpınar gibi 10 şişe bile içerim 10 adet Chivas 18 ligine kabul ediyosan yaz
Bidon bidon içiyodum knk ınfotex şişe ile başladık kaldırdılar sonra 5 kiloluk bidon aldım saf halini shot atmadım tabi yüzde 50 oranına seyreltip içiyodum suyla adam bana 8 bira diyor .d mide almadığı için bira icmiyomknka internetten araştırdım saf etil alkol 1 yudum içerseniz bile hastaneye gidiniz yazıyor. Sen 2 litre saf etil içtim diyorsun![]()