- 5,182
- 6,518
- 113
La o kadar emindim ki çevirceğini para yok bişey atamadıkparam olsa interin 5.90 ganyanı vasdı enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
La o kadar emindim ki çevirceğini para yok bişey atamadıkparam olsa interin 5.90 ganyanı vasdı enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ah be dostum umarım istediğin gibi olur ama kumar bu para gözüyle bakmaman lazım hele borç harç işinde aman amanÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
Bakarız salı günü dostŞöyle bisi tuttursan 7k 20k oluyor Ekli dosyayı görüntüle 957225
Bugün son maçlar oynanacak kim ne kadar oynar meçhul takımların çoğu ana rotasyon oyuncularını oynatmicakmis agamHayır kapısı açılmış, bana da icabet etmek düşer. 2k riske ediyorsun bu kupona. Yarına çıkarman gereken para yarı yarıya iniyor Ekli dosyayı görüntüle 957224
Dogru diyorsun da yapacak birşey yokAh be dostum umarım istediğin gibi olur ama kumar bu para gözüyle bakmaman lazım hele borç harç işinde aman aman
Bilgi için teşekkürler ağam. Ben olsam yine bu riski alırdımBugün son maçlar oynanacak kim ne kadar oynar meçhul takımların çoğu ana rotasyon oyuncularını oynatmicakmis agam
Ne kadar analiz yaparsan yap olacağı olursa olur şans seninle olsunDogru diyorsun da yapacak birşey yok
Geçmiş olsun dememek için zor tutuyorum kendimi agamBilgi için teşekkürler ağam. Ben olsam yine bu riski alırdım
brom inter tas gibi takım 5 olursa sasırmam bak bide porto var 3,5 üstü deplasman !La o kadar emindim ki çevirceğini para yok bişey atamadık
Saol kardeşimNe kadar analiz yaparsan yap olacağı olursa olur şans seninle olsun
Ha birde basket maçlarının ruletten farkı yok futboldan yürü naçizane tavsiyemSaol kardeşim
Atlanta maçına bak derim en düşük baremden girilir çok güveniyorumÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
Futbol oynasam faul taç korner gerisi yalan var oynarsın yok üst oynarsın alt gerek yokHa birde basket maçlarının ruletten farkı yok futboldan yürü naçizane tavsiyem
Oynarlarsa sabah görüşürüz inşallah ağamGeçmiş olsun dememek için zor tutuyorum kendimi agam
Kral NBA olur risk alma şampiyonlar ligi Real ve Barça maçlarına girÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
Tm osmanKral NBA olur risk alma şampiyonlar ligi Real ve Barça maçlarına gir
3-4 oldu helal enişteSıradaki gol como salla al 40k
Yav enişte Çarşamba diyim ha3-4 oldu helal enişte
Gönlüm seninle kardeşimOynarlarsa sabah görüşürüz inşallah ağam
40k yı shellactan mı alıyoruz3-4 oldu helal enişte