- 20
- 2
- 3
çok iyi site yaa
Yatırım mı yaptın. Ödüyorsa yatirayim 5k falançok iyi site yaa
linkçok iyi site yaa
Neyin tastasini yapiyosun deneme konusu burası deneme bonusu konusuluyor ergenligin yerimiben mizah yapıyorum arkadaşlar site kapanmış 10 tane mesaj var. ona rağmen en az 10 kişi link istedi bende taştaş yapıyorum
birader 10 kez yazılmış site kapalı diyeNeyin tastasini yapiyosun deneme konusu burası deneme bonusu konusuluyor ergenligin yerimi
Önce sen doğru konuş reis ben hakaret etmemiştim. Yaş kaç bu arada?BANA BAK ULAN SEN DÜNYAYA GELMEDEN BIZ KUMAR OYNUYORDUK.BU IŞLERI SENDEN DEĞIL KIMSEDEN ÖĞRENECEK DE DEĞILIM
AYRICA DEDEN YAŞINDA ADAMIM KONUŞURKEN DIKKAT ET KÜFREDERIM ŞAKAM YOKTUR.
68 yaş..Önce sen doğru konuş reis ben hakaret etmemiştim. Yaş kaç bu arada?
Bu sekilde mi konuşuyorsun sen herkesle normal miÖnce sen doğru konuş reis ben hakaret etmemiştim. Yaş kaç bu arada?
Reklam kokan hareketler mayk google her arama bi basamak çıkmak ddmek site icinSite sittir gitmiş kapanmış daha link diye yazanlar![]()
Güncel giriş nedirben alıp kaybettım almayan varsa alsın diye paylaısyorum sartlar kolay umarım ceken olur
Güncel link atar mısınız diye15k çektim teşekkürler
Link ne açılmıyor bende15k çektim teşekkürler
Hiçbir tarayıcı da girmiyor knk neddn VPN fln da açtım denedim yok Cırt girmiyor sayfayaben alıp kaybettım almayan varsa alsın diye paylaısyorum sartlar kolay umarım ceken olur