- 111
- 35
- 28
valla bal oyunu 1300 ödedi 1000 tl ile bonanzaya girdim bakiye 2530 tl oldu 500 yatırdım şuan bekllemede çekim bakalım ne olacak
Bakiye cok kolay yukseliyor dolandırıcı olabilir sen bilgilendir ona gore bari biz yanmayalimvalla bal oyunu 1300 ödedi 1000 tl ile bonanzaya girdim bakiye 2530 tl oldu 500 yatırdım şuan bekllemede çekim bakalım ne olacak
ama bu site yılların sitesi bu tarz ödemeli yapar fazlasına çöker elbet ama bunları öderBakiye cok kolay yukseliyor dolandırıcı olabilir sen bilgilendir ona gore bari biz yanmayalim
500tl 3 günlük geçim parası knka niye bu kadar büyüttün500 lirası olan adam bu bonusla niye uğraşır wa
Hangi yöntemle çektinçekim ödendi
İns site elemani değilsindir😬😬500 TL BEDAVA BİR KUPON PARASI .D.D
Oduyormu bu site Ağa bizimde duruyor 2.6k yattım yapmadımDaha önce konusu vardı bunun
Ne diyon kral aw sabah sabah ya 😄 15 sene ogrenciydim evet500tl 3 günlük geçim parası knka niye bu kadar büyüttünöğrencisin herhalde baba parası mı yiyorsan 500 neye yetiyor
![]()
Valla bilmiyorum ben kaynetmiştim önceki yatırımsızdı amaOduyormu bu site Ağa bizimde duruyor 2.6k yattım yapmadım
Bence ödemiyor reisBu si ödüyor mu bilgisi olan var mı
Bwnim de sabitlemiş deneyecek misin haber ver dostBugün bakiyeyi 500 e sabitlemisler öder gibi duruyor beyler
Kral yatır çek toplam 3 dk sürdü yatirabilirsinBwnim de sabitlemiş deneyecek misin haber ver dost