Bence site elemanı oda hacıBu bonusu paylaşan arkadaş nerde çekim verdim dedi bi atsaydı da görseydik boşa beklemeyelim bu sitede
Yalan ettiler bizi valla işimiz gücümüz var burda oyuna girmeye çalışıyoruz para alıcaz diyeBence site elemanı oda hacı
Onuda yapamayacaz da bekliyoruz 😃Yalan ettiler bizi valla işimiz gücümüz var burda oyuna girmeye çalışıyoruz para alıcaz diye
Valla kardeşim ben bi kaç gün önce attım bi site çekimde verdim hatta fotoğrafını bile attım site elemanısın diye bi ton kufur etmişler sonra kaldırdılar paylaşımıYine oyuna geldiniz
Dost bakiyeni boşa harcama site ödeme yapıyor ben 3 k çektim 6 gibi millet yüklenince güncellemeye girdiBu bonusu paylaşan arkadaş nerde çekim verdim dedi bi atsaydı da görseydik boşa beklemeyelim bu sitede
5000 mesaj çok fazla değil mi illa konuları meşgul edip konu dışı mesajlar mı atalım 🤣7/24 burda talıp hayatısz mı kalalım5000 mesajı ve en az 5.sene geçmişi olmayan konu acamamalı, bu işi adminler yapmalı, forum kan kaybediyor, bu aynı zamanda para kaybı da demek. Güven kayboluyor, böyle devam etmemeli. Son senelerde durum iyiden kötüye doğru gidiyor
Valla hata veriyor zaten istsemde bakiyeyi harcayamıyorum ama en son 00:00 diye saat koymuslar bizim bonusları yalan edicekler belli olduDost bakiyeni boşa harcama site ödeme yapıyor ben 3 k çektim 6 gibi millet yüklenince güncellemeye girdi
Baba aldında resim at insanlar rahatlasınDost bakiyeni boşa harcama site ödeme yapıyor ben 3 k çektim 6 gibi millet yüklenince güncellemeye girdi
Rahatlasa ne kral 00.00 da bonus bitiyorBaba adında resim at insanlar rahatlasın
Çoğu insanın bilgileri zaten patlaktir. Geçmişte payfix,papel falan bile satmadigini nerden biliyorsun. Çoğu kişilerin datası her yerdedir zatenBilgileri çalıp satan tayfa bunlar... Oyunlar açılmıyor