Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cavs - Pistons Maçına Ne Diyonuz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,827
63,143
113
Faul sorunu olan bir tip değil dostum en az 40 dk kalır diye düşünüyorum triple double hayal değil bence
Hayal degilmi? Bu bakalım bu adamın en son TD yaptığı maçı? Bulamazsın senede belki 1 yada 2 kez yapıyor çünkü.hele bu maçta imkansız o dediğin.ama kuponunun geliri var ona bol sans derim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
Şu maçı da Ömer Üründül yorumlasa ne güzel olurdu. Tehlikeli yerden faul atışı kullanacak falan derdi. Adamın iyi ki Basketbol'a merakı yok

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
Kuponun gelsinde onları boşver hepsi şikeye oynuyor NBA
Normal sezonda şikenin dibine vuruyorlar ama play off atmosferi çok farklı. Savunmaların sertlik seviyesinin yükselmesinden bile ciddileştiklerini anlarsın. Normal sezonda bazen çok labali maçlar oluyor

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
Zaten 90 91 bile alsa onlara yeter yeterki alsınlar Kafa o yapıda şov yapmaya kalkmazlar savunma ön planda olur süreyi çok yerler
Eurolig reytingleri Nba liginden daha yüksek. Çünkü bir tarafta labali bir oyun anlayışı varken diğer tarafta dişe diş kana kan gerçek basketbol oynanıyor. Ama play off maçlarında ciddileşiyorlar tabi artık

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,590
1,681
113
Eurolig reytingleri Nba liginden daha yüksek. Çünkü bir tarafta labali bir oyun anlayışı varken diğer tarafta dişe diş kana kan gerçek basketbol oynanıyor. Ama play off maçlarında ciddileşiyorlar tabi artık
Abi Zellanda ligindeki takım geçen 120 den fazla sayı attı hem de ligleri 10 dk bence NBA eskisi gibi deil iyi takım kalmadı çekişme yok zaten yüzde 99 oklohama alacak bu sene

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
Abi Zellanda ligindeki takım geçen 120 den fazla sayı attı hem de ligleri 10 dk bence NBA eskisi gibi deil iyi takım kalmadı çekişme yok zaten yüzde 99 oklohama alacak bu sene
Nba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar

2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,590
1,681
113
Nba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar

2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor
Bol şanslar abi sana inşallah gelir