- 4,439
- 2,652
- 113
Benim fikrim cle yener 210.5 üst olur110-109'du son anları felaket oynadılar 6 sayı seri geldi maç bitti. Fırsat ellerinden kaçtı da denebilir
Benim fikrim cle yener 210.5 üst olur110-109'du son anları felaket oynadılar 6 sayı seri geldi maç bitti. Fırsat ellerinden kaçtı da denebilir
Bende dedimDetroit yener maç sonu teşekkür edersiniz
Çok ortada maç o yüzden 1.60 orandan risk alacağıma 2.30 orandan risk alacamBenim fikrim cle yener 210.5 üst olur
Yenemezse ?Detroit yener maç sonu teşekkür edersiniz
Hayal degilmi? Bu bakalım bu adamın en son TD yaptığı maçı? Bulamazsın senede belki 1 yada 2 kez yapıyor çünkü.hele bu maçta imkansız o dediğin.ama kuponunun geliri var ona bol sans derimFaul sorunu olan bir tip değil dostum en az 40 dk kalır diye düşünüyorum triple double hayal değil bence
Yenemezse de beddua edersin de oynama sen bildiğini oynaYenemezse ?![]()
Yenerse abi ?Yenemezse ?![]()
Maça 30 dk civarı kaldı kararını verdib mi abiŞu maçı da Ömer Üründül yorumlasa ne güzel olurdu. Tehlikeli yerden faul atışı kullanacak falan derdi. Adamın iyi ki Basketbol'a merakı yok
Yenerse 3-1, yenemezse 2-2 olurYenerse abi ?
Kuponun gelsinde onları boşver hepsi şikeye oynuyor NBAYenerse 3-1, yenemezse 2-2 olur
Ömer Üründül öyle söylerdi
3:15'te falan başlar maçMaça 30 dk civarı kaldı kararını verdib mi abi
Yanlış cevrms klavye3:15'te falan başlar maç
Normal sezonda şikenin dibine vuruyorlar ama play off atmosferi çok farklı. Savunmaların sertlik seviyesinin yükselmesinden bile ciddileştiklerini anlarsın. Normal sezonda bazen çok labali maçlar oluyorKuponun gelsinde onları boşver hepsi şikeye oynuyor NBA
Zaten 90 91 bile alsa onlara yeter yeterki alsınlar Kafa o yapıda şov yapmaya kalkmazlar savunma ön planda olur süreyi çok yerlerNormal sezonda şikenin dibine vuruyorlar ama play off atmosferi çok farklı
Eurolig reytingleri Nba liginden daha yüksek. Çünkü bir tarafta labali bir oyun anlayışı varken diğer tarafta dişe diş kana kan gerçek basketbol oynanıyor. Ama play off maçlarında ciddileşiyorlar tabi artıkZaten 90 91 bile alsa onlara yeter yeterki alsınlar Kafa o yapıda şov yapmaya kalkmazlar savunma ön planda olur süreyi çok yerler
Abi Zellanda ligindeki takım geçen 120 den fazla sayı attı hem de ligleri 10 dk bence NBA eskisi gibi deil iyi takım kalmadı çekişme yok zaten yüzde 99 oklohama alacak bu seneEurolig reytingleri Nba liginden daha yüksek. Çünkü bir tarafta labali bir oyun anlayışı varken diğer tarafta dişe diş kana kan gerçek basketbol oynanıyor. Ama play off maçlarında ciddileşiyorlar tabi artık
Nba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlarAbi Zellanda ligindeki takım geçen 120 den fazla sayı attı hem de ligleri 10 dk bence NBA eskisi gibi deil iyi takım kalmadı çekişme yok zaten yüzde 99 oklohama alacak bu sene
Bol şanslar abi sana inşallah gelirNba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar
2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor