- 1,075
- 625
- 113
Amin reis insallahAllah kabul etsin reis
Amin reis insallahAllah kabul etsin reis
Dostlar günaydın çaylar demlendimi
Olmazmi Metin reis ayipsinYanında Tatlı var mı
Aman aman onu götürme bide cuma namazı konusu açar sonraCumaya gideyim bari sende git reis
Demlendi demlendiDostlar günaydın çaylar demlendimi
Devlet takibine takılmış olabilirsin dostARKADAŞLAR AZ ÖNCE BİŞEY PAYLAŞTIM YAYINLANMAMIŞ.ELMASLARIM VE BİLDİRİMLERİMDE SİLİNMİŞ.ACABA OPERATÖRLER KISITLAMAMI GETİRDİ HESABIMA
dmler 2 gün önce komple silindi 4-5 gün öncede forum 1-2 hafta geriye gitti mesajlar elmaslar silindi senlik birşey değilARKADAŞLAR AZ ÖNCE BİŞEY PAYLAŞTIM YAYINLANMAMIŞ.ELMASLARIM VE BİLDİRİMLERİMDE SİLİNMİŞ.ACABA OPERATÖRLER KISITLAMAMI GETİRDİ HESABIMA
Afiyet olsun haylanımDemlendi demlendi
Bu görselleri paylaşmıştım silinmeden okuDevlet takibine takılmış olabilirsin dost
Kral bu kadar korkuyorsan oynama be bosverBu görselleri paylaşmıştım silinmeden oku
Evet bizide alacaklar birgün bekliyoruz bakalımBu görselleri paylaşmıştım silinmeden oku
Atın ölümü arpadan olsun be dostKral bu kadar korkuyorsan oynama be bosver
Haylanım skma canını bişey olmazEvet bizide alacaklar birgün bekliyoruz bakalım
Kardeş ne korkması bu sitelerden oynayanları uyarmak için paylaştımKral bu kadar korkuyorsan oynama be bosver
Tamam kardeş çok sağol dostKardeş ne korkması bu sitelerden oynayanları uyarmak için paylaştım
La ne olacak kuru canımız var en baba onu alırlarHaylanım skma canını bişey olmaz
Haylanımın canını sıkanın @clovers1995 canını alır ulennLa ne olacak kuru canımız var en baba onu alırlar