- 20,789
- 22,547
- 113
Eyvah eyvah sırtımızı ona yasladıysak düşmanlar rahat içinde savaşabilir 😂Haylanımın canını sıkanın @clovers1995 canını alır ulenn
Eyvah eyvah sırtımızı ona yasladıysak düşmanlar rahat içinde savaşabilir 😂Haylanımın canını sıkanın @clovers1995 canını alır ulenn
Dosta korku düşmana güven veren cloversssEyvah eyvah sırtımızı ona yasladıysak düşmanlar rahat içinde savaşabilir 😂
Düşünsene çatışıyoruz clovers ay bana bi terleme geldi elim ayağım titriyor diyip kaçıyor sndndn ulan yaDosta korku düşmana güven veren cloversss
Asidi varsa sorun olmaz yoksa biraz dikkatli davran aman tahirimGazoz içiyorum sorun olur mu
Son bardak kalmış biraz asidi kaçmış ama idare eder hwhsAsidi varsa sorun olmaz yoksa biraz dikkatli davran aman tahirim
Düşmana seni teslim eder kendini kurtarır koca yürekli has otistiğimiz cloverrsDüşünsene çatışıyoruz clovers ay bana bi terleme geldi elim ayağım titriyor diyip kaçıyor sndndn ulan ya
Tamam şişe değilse etrafındada kimseler yoksa önemli değil hap falan atılma ihtimali ortadan kalkmış 😆Son bardak kalmış biraz asidi kaçmış ama idare eder hwhs
Adamım benim ya seviyorum delikanlı çocukDüşmana seni teslim eder kendini kurtarır koca yürekli has otistiğimiz cloverrs
Ben çayi küçücük bardakta içerim cloversDostlar günaydın çaylar demlendimi
Hemen gardasimBen çayi küçücük bardakta içerim clovers
Kendi gazozumu kendim dolduruyorum sorun olmuyor hhwaeTamam şişe değilse etrafındada kimseler yoksa önemli değil hap falan atılma ihtimali ortadan kalkmış 😆
3 tane şeker at kupsekerHemen gardasim
Yarasın gardaşım gazoz içmeyeli epey olmuş bende bir bardak çeşmeden su doldurup içiyim bari canımı çektirdin 😁Kendi gazozumu kendim dolduruyorum sorun olmuyor hhwae
3 tane şekerle çay mı içilir bardağın yarısını dolduracaksın o çay bardaktan şöyle bi dökülecek3 tane şeker at kupseker
Tadı olmuyor abi ozaman3 tane şekerle çay mı içilir bardağın yarısını dolduracaksın o çay bardaktan şöyle bi dökülecek
Ahmet forum sizdede yavaş mı abim sayfa yenileyince geç mi yeniliyor yoksa benim telefonda virüs falan mı var sayfaları atlarken geç yükleniyorTadı olmuyor abi ozaman
Bendede oluyorAhmet forum sizdede yavaş mı abim sayfa yenileyince geç mi yeniliyor yoksa benim telefonda virüs falan mı var sayfaları atlarken geç yükleniyor
Bizdede yavaş abi sıkıntı var formdaAhmet forum sizdede yavaş mı abim sayfa yenileyince geç mi yeniliyor yoksa benim telefonda virüs falan mı var sayfaları atlarken geç yükleniyor