- 4,745
- 2,647
- 113
Eminim 175 baremini gören ve yok yaa bu kadar sayi çıkmaz diyenlerde emin ol aynisini söylüyordurBende ızliom. Maç dediğin böyle olacak iste😂
Eminim 175 baremini gören ve yok yaa bu kadar sayi çıkmaz diyenlerde emin ol aynisini söylüyordurBende ızliom. Maç dediğin böyle olacak iste😂
Wp den yazmistim bende sana dostum bu mac icin. Gormemistin ama demekki kalpler birmişBJK 96.5 ÜST de ben de var. bakalım bu ritm devam edecek mi..
Bence devam edecek cunku baya hizli oynaniyor ve bol 3 luk denemesi. % oranı cok berbat olmadikca gelecektir benceBJK 96.5 ÜST de ben de var. bakalım bu ritm devam edecek mi..
inşallah hocam.Bence devam edecek cunku baya hizli oynaniyor ve bol 3 luk denemesi. % oranı cok berbat olmadikca gelecektir bence
Her onu kaybettim dün gece😁 v bette sorun yok ta dediğin gibi türkçe bilmiolar ciddenBu arada vbet ne oldu? Sorun olmadi dimi hosgeldin bonusu icin freebet konusu...
Tüpçü el attı 2. Pere😂200 u rahat geçer ben 180.190 arası diodum ama 45 in altı çıkacağını düşündüğüm periyot yok
Aslînda bu cok klasik basketbol için. İlk periyot 55-60 gibi ekstrem sayı çıkınca 2.periyot barem altinda kaliyor. Evet az cikti ama % ler çok düşüktü çok fazla kacmasına ragmen 36 sayı çıktiTüpçü el attı 2. Pere😂
Ömer yasir küçük diye bir oğlan 0/4 3luk ile oynamış 2. çeyrek. instagramdan giydirecem şimdi. atamıyorsan denemeyeceksin o kadar.@Eschelon hocam 40 sayı kaldı. İlk devre 57 sayi yeterince iyi bence. Üstelik cok fazla 3 sayilik kaçırıldı. 3.periyot 25 civari cikarsa cok iyi olur son periyot daha rahat izleriz.
Bir heves ile oynuyor ama girmedikce zorluyor. Farkda açık oldugu icin oyundan almıyor. Yani nasil olsa sonuc belli diye. 3.periyot ben cok umutluyum. Devre sonrası hizli girerler umarim ve strese girmeyizÖmer yasir küçük diye bir oğlan 0/4 3luk ile oynamış 2. çeyrek. instagramdan giydirecem şimdi. atamıyorsan denemeyeceksin o kadar.
Gelsin yaa gelsin. Suan iyi gidiyor ve gelecek.aman gelirse gelir hocam, gelmezse akşama bakarız.