Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cedi / Tekli

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
yaw arkadaş gelir gelir yarak gelir ben bu insanları anlamıyorum her roll aynı yahu gelmeden geldi demeyin dedikçe gelir babam gelir simdi bu adam sövse haklıdır 2 sayıdan giden 250 bin mk
burayı hiç görmedimde dün dediğim muhabbet olmuş o zaman biri geldi yazınca gelicek olanda gelmiyo işte

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Ulan 97 de takoldı kaldı oç clev ya böyle birşey yok en kötü maç sonu senaryosu oldu
Potaya gitse en kötü faul alacakken son 4 hucum 3 lük bir tane sokamadı

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,757
24,735
113
Maçı canlı izledim inanılmaz şeyler oldu 16 saniye kullanmadilar kendi kuponum gibi üzüldüm çok çok geçmiş olsun Harden Mobley Allen hepinizin validelerinize tek tek dest-i izdivaçta bulunayım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,956
28,135
113
burayı hiç görmedimde dün dediğim muhabbet olmuş o zaman biri geldi yazınca gelicek olanda gelmiyo işte
benimde 50 kere rollüm patladı olmayacak şeyler oluyor o gelir gelecek kelimelerini kullananlar oldugu surece cavs 2 değil 10 topta kaçırır yapacak bir şey yok ne desek boş başaramadık

Fenerin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
292
83
Son 15 sn bilerek gitmediler geçmiş olsun

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,591
12,542
113
Maçı canlı izledim inanılmaz şeyler oldu 16 saniye kullanmadilar kendi kuponum gibi üzüldüm çok çok geçmiş olsun Harden Mobley Allen hepinizin validelerinize tek tek dest-i izdivaçta bulunayım
maç boyunca mitchell tek basınaoynadı maç sonu 1 top atmadılar adama