- 1,182
- 772
- 113
Dostlar çekimleri havale ile normalde hayata yapmam ama deneme bonusu aldim havaleden baska cekim yapamiyorum bide memuruz sıkıntı olurmu sizce bir seferlik ??
Miktar neDostlar çekimleri havale ile normalde hayata yapmam ama deneme bonusu aldim havaleden baska cekim yapamiyorum bide memuruz sıkıntı olurmu sizce bir seferlik ??
200 liracık ya öyle denk geldi aldım denedim deDostlar çekimleri havale ile normalde hayata yapmam ama deneme bonusu aldim havaleden baska cekim yapamiyorum bide memuruz sıkıntı olurmu sizce bir seferlik ??
Bir sorun olmaz bir kerelik ben denizbanka gün içinde 50 k çekmiştim havale ile 2 kere olucak sekilde 25 25 gondermislerdi baya bir süre önce bisey olmadi200 liracık ya öyle denk geldi aldım denedim de
Gardaş sen ne yapmışın ya dikkat et benim arkadaş bi ara bana 10 bin atmıştı onun için bille beni çağırıp ne parasıdır diye dilekçe vermeniz lazim dedi adliyedeki arkadas yani incelemeye bi girerse yada parayı atan karşı taraf bi patlarsa gittiValaha 1 yıl içinde toplasan en az 120 defa havale yapmışımdır ceza gelirsede yapcak bisey yok 6 yıldır havalede aktif çekim yapmışım iy kötü umarım patlak vermez genel olarak elinizden geldiyince cripto üzerinden yatırım ve çekim yapın daha sağlık lı olur
Kardeşim sende haklısın hesaba giriş çıkış çok oluyor limite takılmam coinlerde ön satış olsun yazılım la da uğraşıyorum ifadeye ALLAH etmesin çağırsalar onların Aklını çorba ederim ceza mahkeme itiraz derken bi 3 yılı bulur gibime geliyor ondada yapıcak bisey yok Ama artık havale cekmiycem zor duruma düşmedikçeGardaş sen ne yapmışın ya dikkat et benim arkadaş bi ara bana 10 bin atmıştı onun için bille beni çağırıp ne parasıdır diye dilekçe vermeniz lazim dedi adliyedeki arkadas yani incelemeye bi girerse yada parayı atan karşı taraf bi patlarsa gitti