- 23,740
- 24,720
- 113
İlk defa birine cevap verdiğini görüyorum nabim nabim dedim edit yaptım kafamdAzevk işte
İlk defa birine cevap verdiğini görüyorum nabim nabim dedim edit yaptım kafamdAzevk işte
En akıllıca kumar oynayan sensin bunu icten söylüyorum gulenlerede aldiris etmeden ayak uydurmanda ayri güzel😄
Reis hadi sıradaki gelsin geceden beri burdayız 🤣En akıllıca kumar oynayan sensin bunu icten söylüyorum gulenlerede aldiris etmeden ayak uydurmanda ayri güzel😄
100 TL ile 295. Adımda kalmışsın o konu patladı sanırım tipster ceMAL 😂zevk işte
1 0 bittigol cıktı mı bari mk
zortlamıs ama patlamamıs1 0 bitti
İlk yaridan gelcek size kapak olcak dedi ikinci yari baslar baslamaz gol oldu kendi patladi cok degisik adam buzortlamıs ama patlamamıs
105 denmi yatmışİlk yaridan gelcek size kapak olcak dedi ikinci yari baslar baslamaz gol oldu kendi patladi cok degisik adam bu
Yok tutmus kuponu105 denmi yatmış
Ozaman iyi yatsa trajikomik olurduYok tutmus kuponu
gönderim lazımsa 100 tl100 TL ile 295. Adımda kalmışsın o konu patladı sanırım tipster ceMAL 😂
Senin bastığının o sakız paralarının çok üstünde basıp kazanıyorum emin ol ki . Olayı nerden anlıyorsun 😂 ne oldu 50. Konu 100 TL ile başlayan hayallerin. ceMALgönderim lazımsa 100 tl