- 1,177
- 1,084
- 113
tamam reis sen en iyisisin 10 tl oynamaya devam et senSenin bastığının o sakız paralarının çok üstünde basıp kazanıyorum emin ol ki . Olayı nerden anlıyorsun 😂 ne oldu 50. Konu 100 TL ile başlayan hayallerin. ceMAL
tamam reis sen en iyisisin 10 tl oynamaya devam et senSenin bastığının o sakız paralarının çok üstünde basıp kazanıyorum emin ol ki . Olayı nerden anlıyorsun 😂 ne oldu 50. Konu 100 TL ile başlayan hayallerin. ceMAL
Basarilarin devaminindilerim
Takipteyim kral bol şans
Maşallah maşallah @Malatyali44 hocam yorumunuz nedir
Bu biraz riskli olmuş sanki
😂😂 Aynen ayneeeennnn. 100 TL yi 1.05 den kaybetmeye devam et sendetamam reis sen en iyisisin 10 tl oynamaya devam et sen
Çok büyük oynuyor öyle böyle değil 😂Maşallah maşallah @Malatyali44 hocam yorumunuz nedir
Bizi aşar dost bu kadar büyük oran yakalamak puahahhaÇok büyük oynuyor öyle böyle değil 😂
Gelir umarım100 değil 1000 değil kasa 10.000 tl roll hedefi biliyorsunuzzzz
Birde benimle dalga geçiyor ceMAL 😂 aklınca. Ama bilmiyor ki tüm forumun alay konusu olmuş.Bizi aşar dost bu kadar büyük oran yakalamak puahahha
Bu işler böyle dost millet hep birbirini küçük düşürmeye çalışır puahhahaBirde benimle dalga geçiyor ceMAL 😂 aklınca. Ama bilmiyor ki tüm forumun alay konusu olmuş.
Sana Bir soru 100 TL ile 3.00 orandan mı kayıp etsen üzülürsün 100 TL ile 1.05 den kayıp etsen üzülürsün gerçi üzülecek bir miktar değilde kıyaslayorum sadece şu mantıksız durumu 😂Bu işler böyle dost millet hep birbirini küçük düşürmeye çalışır puahhaha
Sahsimca ben 1.05 den yatsam aklımı yerim ama 50 oran vs basıp yatsam umrumda olmaz şahsen tabiSana Bir soru 100 TL ile 3.00 orandan mı kayıp etsen üzülürsün 100 TL ile 1.05 den kayıp etsen üzülürsün gerçi üzülecek bir miktar değilde kıyaslayorum sadece şu mantıksız durumu 😂
1.05 de üzülürüm dostSana Bir soru 100 TL ile 3.00 orandan mı kayıp etsen üzülürsün 100 TL ile 1.05 den kayıp etsen üzülürsün gerçi üzülecek bir miktar değilde kıyaslayorum sadece şu mantıksız durumu 😂
Üzülmeyi geç öyle bir konu açsam utancımdan kahrolurum ben 🤣1.05 de üzülürüm dost
Knk hep yüksek oynuycan bak inancın olsun şu kupona 1.3 korner kuponu ekliyecektim eklemeden korner kuponu gitti kuponda geldi puahhaÜzülmeyi geç öyle bir konu açsam utancımdan kahrolurum ben 🤣