Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling cemal12 | 10.000₺ Roll

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,232
7,818
113
Olum adamla niye bu kadar taşak geçiyorsunuz ayıkmıyorum.Forumun belkide en akıllı kumarbazı eleman anasını satayım.Hanginizde bu kadar sabır var?Adam 100₺ da atsa en garanti şekilde gidiyor patlasa bile zevkini alıyor 1 paket sigara parasına kendini 3-4 gün tatmin ediyor.Al 10K atmış dün 3 tane güldüğünüz 1.07 oranlarla 1 günde 2K kazanmış siz hala gülün aw.Siz ne kazandınız da şu zamana kadar dalga geçiyorsunuz vallahi onu anlamıyorum.Ben senin sabrını yemin ediyorum taktir ediyorum Cemal helal olsun sana
böyle sabrın ta aq ben kanka 10k ile başladı 1.03 orandan 4 adımda patladı adfjasdşfjasdjf

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,574
23,393
113
QUOTE="MonteKristoKontu, post: 11362421, member: 25116"]
Cemal i 1.07 den yatıran hayat bize neler yapmaz
[/QUOTE]
Daha önce Kayseri Trabzonspor maçından yatmıştı 😂

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,117
2,536
113
İnsanlar sana yaptığının yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştı ama sen kim ne söylerse tepeden tepeden konuştun Allah çok versin sana ama bu şekilde ilerleyerek kazanma şansın yok,ama üzüldüm yani bedavadan yatmışsın umarım bir gün hedefine ulaşırsın ama yöntemin pek doğru değil bol şanslar.