Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling cemal12 | 10.000₺ Roll

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,562
23,369
113
gel antalyaya dost hem yaz da geldi 1.5kya bir dost yardımcı olur çadır çözeriz belediyenin wifiden foruma gireriz durumları toparlayana kadar konyaaltı sahilinde takılmacaa
Çadırda kalamam dost ayı falan çıkar 😂😂😂 varsa uygun bir bank veya cami takılırız 😂😂

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
böyle sabrın ta aq ben kanka 10k ile başladı 1.03 orandan 4 adımda patladı adfjasdşfjasdjf
La patlasa bile en mantıklı şeyi yapıyor vallahi.Ben kazanıp kaybetmesinde değilim.Şu 1.05-1.07 arası oranlara oynuyor birde her önüne gelenede değil adam 2 günde 3 kupon basıyor aza tamah ediyor yani.Şu adamdaki sabır azim forumdakilerin %99 unda bende dahil olmak üzere yok mesela.Vallahi şu Cemal’in sabrı bende olsun sitelerin içinden geçerim.Dakika 5-6 iken adam 0.5 üst alıyor örneğin gelme olasılığı zaten %95 gelmiyorsa koyayım öyle maça nasipte yoktur.Zaten günde 10K ile 5-6 parti kasa atıp 1.05 lerden yakalasa 4-5 bin kâr yapar Allah bereket versin tertemiz para.2 gün kazansa 3.gün cenabetliğine gelip 1.05 e eğilse bile zararı olmaz.Ki sabrıda var her maça zıplamıyor ona dikkat ettim