- 1,177
- 1,084
- 113
305.Kuponumuz
Ekli dosyayı görüntüle 972306
Huesca sondan 4. sırada yer alıyor. Mutlaka kazanması gereken bir maç bitime 4 hafta kala işini riske atamaz deplasman bir nevi garantilesede bu maçta 1-0 2-0 sonuç bekliyorum..

305.Kuponumuz
Ekli dosyayı görüntüle 972306
Huesca sondan 4. sırada yer alıyor. Mutlaka kazanması gereken bir maç bitime 4 hafta kala işini riske atamaz deplasman bir nevi garantilesede bu maçta 1-0 2-0 sonuç bekliyorum..

Amk delisi 12 tl kazanc veriyor kupon ekmek alamiyon o paraya amk delisi delisin sen304.Kuponumuz
Ekli dosyayı görüntüle 972311
Vallecano üst sıraları hedefleyerek avrupa kupalarına gitmek isterken Girona ise kümeden uzaklaşmayı amaçlıyor gol veya goller izleriz..
🧐
Foruma manyak da lazım, di mi modum 😁😁
Yok bu 10cm elektirikli tornavida setiDarbeli matkap senmisin gülüm
Bro biz bunu kendi haline bırakalı 1 sene oldu adamın hayatı bu denemelerde geciyorYok bu 10cm elektirikli tornavida seti
Evet o konuda haklısın ama şöyle biseyde var bu eleman hiç kazanamıyor sen yine arada kazanıyorsun 😁 böyle bı kazanma taktiği olsa herkes kazanır zaten bi akıllı 1.01 Cemal değilValla deli meli ama keşke bizde böyle 100 lira atıp zmn geçirsek en azından 100 lira kayıp olırdu mk zevkimizide almış olurduk 🤣
Restine rest 🤣🤣304.Kuponumuz
Vallecano üst sıraları hedefleyerek avrupa kupalarına gitmek isterken Girona ise kümeden uzaklaşmayı amaçlıyor gol veya goller izleriz..

304.Kuponumuz

Vay cemal dayim sahalara dönmüş, en sevdiğim konu takipteyim.Kasa: 100
Daha var la Bernardo var Bonanza var bitane daha var ölumlu seyler paylasiyo hep dahada çok varda aklıma gelmez
Oha Hull tur atlamış.sanada tbrkler bu arada