- 17,441
- 14,964
- 113
Oran artsin dost yoksa 700 ftn nasl yapcazSen tek kuponda 2 adım gidiyorsun dost sayılmaz
Oran artsin dost yoksa 700 ftn nasl yapcazSen tek kuponda 2 adım gidiyorsun dost sayılmaz
700 ftn ver ayın 15inde 2000 ftn sende dost faizler bu şekil piyasadaOran artsin dost yoksa 700 ftn nasl yapcaz
Arkadasin İcindeki Şeytan 3 orana doğru çekiyor yavaştan kuponları 🤣Sen tek kuponda 2 adım gidiyorsun dost sayılmaz
Sagol dost yine ince düşündün700 ftn ver ayın 15inde 2000 ftn sende dost faizler bu şekil piyasada
Birazdan bi baskete vururuz dost hizlanmamiz lazimArkadasin İcindeki Şeytan 3 orana doğru çekiyor yavaştan kuponları 🤣
Geldimi bu dayicimIlk cerek monaco,cezayir 146.5 alt, 91 atar wolwes 50 k gelbilir
Uff 1.40 oran gelse ne güzel olurAdim 8 kalan 42
Yok 91 atmadi bnde depe 8 sayi gerideykn 10 k attim geldiGeldimi bu dayicim
Üyeler hic ummasin bu rollü ebed müddet,Bitmedi mi bu roll daha
10 k ya kac k miz oldu dayicimYok 91 atmadi bnde depe 8 sayi gerideykn 10 k attim geldi![]()
Cahit Sıtkı MalatyalıÜyeler hic ummasin bu rollü ebed müddet,
Böyle ikili adim gidilirse bakiye biter elbet..
Enişte Bey, feilâtün (fâilatün) / feilâtün / feilâtün / feilün aruz ölçüsüyle yazdim 🤣Üyeler hic ummasin bu rollü ebed müddet,
Böyle ikili adim gidilirse bakiye biter elbet..
Bizim oralarda bana Malatyali Deli Fuzuli derler. 🤣Cahit Sıtkı Malatyalı
Aklima gelmisti dost guldurdun 😁Enişte Bey, feilâtün (fâilatün) / feilâtün / feilâtün / feilün aruz ölçüsüyle yazdim 🤣
Baksana Enişte Bey hiç takmıyor bizi ona ulaşmak için ilk olarak meneceri ile görüşmek gerekiyor sanırım. Yarın bir randevu alayım.Aklima gelmisti dost guldurdun 😁