- 2,558
- 2,544
- 113
Gündüz maçları iyi geçmiyor gece oynarsin bosverParayi 3 e katladik zirvede biraksakmi
Gündüzü gecesi mi var la playstation maçına oynuyo adamGündüz maçları iyi geçmiyor gece oynarsin bosver
Bu maclar sakat işte iyi mac yok demek istedim gunduzGündüzü gecesi mi var la playstation maçına oynuyo adam
Dunu 12 de 12 ile kapatti reis analiz yapiyor su anAh cemalim ahhhh nerelerdesin
Ne buranın mevzusu dost ben hala anlamaya çalışıyorumAh cemalim ahhhh nerelerdesin
Gol cikmadi hala patladik heralde
Cemali tanıyanlar bilir sadece 😄 sen naptin dost iş bulabildin miNe buranın mevzusu dost ben hala anlamaya çalışıyorum
Forumun krali cemal12 reis var 3 ayda bir geliyor 100 lirayi 1.03 le 500k yapip gidiyor dostNe buranın mevzusu dost ben hala anlamaya çalışıyorum
Bugün evrak çıkaricam işte bulduk bugün biterse yarın başlicam inşallahCemali tanıyanlar bilir sadece 😄 sen naptin dost iş bulabildin mi
Hep yapabiliyor mu bari dün gördüm 12/12 yapmışForumun krali cemal12 reis var 3 ayda bir geliyor 100 lirayi 1.03 le 500k yapip gidiyor dost
Haydi insallah reisim 👑Bugün evrak çıkaricam işte bulduk bugün biterse yarın başlicam inşallah
Eyvallah resim 🤝Haydi insallah reisim 👑
Hep yapar reis hic sasmadi bugune kadar , bugunde gelir 12 de 12 yapar gunu kapatir , asla 13. Maca oynamaz sabir ve dirayet onun isidir , ilk basta herkes dalga gecer ama 500k cekimi paylasinca herkes dagitim isterHep yapabiliyor mu bari dün gördüm 12/12 yapmış
Gelmiş sırada ki lütfen