- 17,598
- 18,970
- 113
1 ben digerlerini siz secin 😄Haha şaka gibi son 4 dakikada seriye bağladı @Aqua90 3 kişi daha seç ağa takip eden destek olan sana zahmet
1 ben digerlerini siz secin 😄Haha şaka gibi son 4 dakikada seriye bağladı @Aqua90 3 kişi daha seç ağa takip eden destek olan sana zahmet
Kesene bereket dostTamam dost özelden iban at gelsin çekim halledelim
Bol sanslarBeyler kazanamayan arkadaşlar ama baştan takip olanlar bu kupon gelirse 250x4 size yapalım
Olur dost takipleyelim bol sanslarBeyler kazanamayan arkadaşlar ama baştan takip olanlar bu kupon gelirse 250x4 size yapalım
bol şanslar umarım bu da gelirBeyler kazanamayan arkadaşlar ama baştan takip olanlar bu kupon gelirse 250x4 size yapalım
Tekrardan bol şans dilerim dost umarım buda gelir ödül almayan arkadaşlarda alırBeyler kazanamayan arkadaşlar ama baştan takip olanlar bu kupon gelirse 250x4 size yapalım
Son ceyrekte aynenDep 3 farkmi atmali simdi
Aynen kardo 3 fark atsın yeter0 2 basladi
Bol şans umarım buda gelir dostum 👍Beyler kazanamayan arkadaşlar ama baştan takip olanlar bu kupon gelirse 250x4 size yapalım
Dost sende iban bırakırmısın özelden konu sahibi ödül miktarınu yollayınca göndereyimBol şans umarım buda gelir dostum 👍
Yolluyom kral 👍Dost sende iban bırakırmısın özelden konu sahibi ödül miktarınu yollayınca göndereyim