Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ceroxlive / Kasa 400 Hedef 1k / Ödüllü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Helal olsun beyler sinerjinizle getirdik bütün maçları nerdeyse yarısı 85 sonrası geldi elinize sağlık. 7 ve 7 buçukta 600e 1600 veren kuponum için de sinerjilerinizi beklerim. Onu da çevirirsek oradan da güzel bi ödüllü yapalım çekimde o çevrimli bonustu tekrardan teşekkürler.

@Shellac nası yapalım ödülü dost istediğim kişiye verebiliyor muyum
@Shellac

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Helal olsun beyler sinerjinizle getirdik bütün maçları nerdeyse yarısı 85 sonrası geldi elinize sağlık. 7 ve 7 buçukta 600e 1600 veren kuponum için de sinerjilerinizi beklerim. Onu da çevirirsek oradan da güzel bi ödüllü yapalım çekimde o çevrimli bonustu tekrardan teşekkürler.

@Shellac

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,592
193,261
113

dost dünden beri senin konunu takip eden dostlar var bu seferlik istediğin kişilere şans parası verebilirsin :)

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,441
113
Ödülü @
Yemenn0609
dostuma yolladım.

Bugünlük az oldu ödül çünkü bonus oldugu için çekim yapamıyorm cepten verdim ödülü sözümü tutmak amacıyla, kasamız 1k oldu , 1k ile başlayıp 2k rolling yaptığımızda 200-300 arası dağıtımı yaparız çekim yapınca. Bu günlük böyle oldu dostlar. bidahakine 10-15 kişiye bölüştürürüz herkese çıkar. Sinerji yapan dostlara teşekkür ederim.

Yemenn0609
ödülümü aldım yazdıktan sonra @Shellac dost konuyu kitlersin. iyi geceler herkese

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,871
28,468
113
Tebrikler dost bugün tatilin tadını çıkardık hayırlı olsun

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,592
193,261
113
Ödülü @
Yemenn0609
dostuma yolladım.

Bugünlük az oldu ödül çünkü bonus oldugu için çekim yapamıyorm cepten verdim ödülü sözümü tutmak amacıyla, kasamız 1k oldu , 1k ile başlayıp 2k rolling yaptığımızda 200-300 arası dağıtımı yaparız çekim yapınca. Bu günlük böyle oldu dostlar. bidahakine 10-15 kişiye bölüştürürüz herkese çıkar. Sinerji yapan dostlara teşekkür ederim.

Yemenn0609
ödülümü aldım yazdıktan sonra @Shellac dost konuyu kitlersin. iyi geceler herkese
Kazancın daim olsun dost Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...