- 17,602
- 13,490
- 113
Sinan begenisinde var...olmayan varsa eliyecem dedi ama hepsi konuda gibi gordum14-15 kişi Yok ya o kadar
Sinan begenisinde var...olmayan varsa eliyecem dedi ama hepsi konuda gibi gordum14-15 kişi Yok ya o kadar
Sen uyu biz burdayız dagitimda kaldırırız seniGrup geceymiş siz uyuyun beyler ben sizi uyandırırım dağırım olurken
Ben çok şarja takıyorum şarj bozulursa var ya telefonsuz kalacağız yaArada oluyor öyle çok şarja takma şarj bitiminde tak telefonu
Allah bağışlasınErken uyudu aksam ben daha uyumadim bile
Kahvalti hazirla bana diyo acikmis
Ben gece çalışıyotum istesemde uyuyamam 😂Sen uyu biz burdayız dagitimda kaldırırız seni![]()
Bir tane Kandıralı Ferdi var ya diyor ya en sevdiğim en sevdiğim Sütlü ÇikolatalıAllah bağışlasın
Eyw.cumlemizinAllah bağışlasın
Yap ma öyleBen çok şarja takıyorum şarj bozulursa var ya telefonsuz kalacağız ya
Sütlaç 😂Bir tane Kandıralı Ferdi var ya diyor ya en sevdiğim en sevdiğim Sütlü Çikolatalı
O uyumaz,bixi uyutur kendi yine uyumaz...Sen uyu biz burdayız dagitimda kaldırırız seni![]()
Sen gece ben 8 de gidicem 24 saatBen gece çalışıyotum istesemde uyuyamam 😂
Ben dün gece geldim bugün geceye kadar kardeşim bende 24 saat nöbetiSen gece ben 8 de gidicem 24 saat![]()
Sen ne yaptın sanki slottan gelmiş gibi bı halin var,,balığa mi ciktinİşte bu nekadar miktar tahmin kaç kişi dağitim
Güvenlik misinizBen dün gece geldim bugün geceye kadar kardeşim bende 24 saat nöbeti
Kaybetmiş gibi değil mi sankiSen ne yaptın sanki slottan gelmiş gibi bı halin var,,balığa mi ciktin
Balıkçı cesarSen ne yaptın sanki slottan gelmiş gibi bı halin var,,balığa mi ciktin
Sen var mıydınArada oluyor öyle çok şarja takma şarj bitiminde tak telefonu
Role onuda ekleriz biz ekmeğimizi böleriz murucanKaybetmiş gibi değil mi sanki
Grup kuruldu sen yok musunNe oldu şimdi liste ye